DYNED KULLANIRMAKLA BİZ YÜKÜMLÜ MÜYÜZ?

Kodla Büyü

eskilato

Üye
okulda ingilizce öğretmenleri varkaen biz dynedi kullandırmakla yükümlü müyüz? bir sorun olduğunda idare bize dynedi kullandır diyebilir mi?

hayır hocam biz sadece teknik destek ve ders programınında laboratuarın haftalık programını yapma anlamında yükümlüyüz...denetleme, başarı oranı diğer sorumluluklar ingilizce öğretmenlerinin...

Tüm bilgisayarlarda dyned çalışsın. Tüm öğrencilerin bir kullanıcı adı ve şifresi olsun. Bunlar varsa gerisine karışma. Cd çoğaltma dahil buna.

bildiğim kadarıyla kullanıcı adı şifreden bile sorumlu değiliz, bilgisayarların çalışması ve dyned için kullanılabilecek zamanların belirlenmesinde yardımcı oluyoruz

eskilato' Alıntı:
okulda ingilizce öğretmenleri varkaen biz dynedi kullandırmakla yükümlü müyüz? bir sorun olduğunda idare bize dynedi kullandır diyebilir mi?

görev ingilizce öğretmenin ..

karinca_52' Alıntı:
eskilato' Alıntı:

görev ingilizce öğretmenin ..
ama lafta sınıf listelerini hazırlayıp girip listelerin çıktısını alıp dağıtmaya kadar bizler yapıyoruz bence ben hiç dynede öğrenci gören bi ingilizceci görmedim

Biz sadece Dynedi kurmak ve güncellemekle göreviliyiz. Bilgisayarlarda Dyned çalışıyor mu? Tamamdır görevimiz bitmiştir. Gerisi ingilizce öğretmenlerinin. Daha elimi sürmedim ötesine sürmem de.

sadece kurulumdan biz sorumluyuz gerisi onlara kalmış.
git çalıştır diyen idareye şöyle bak :x

Dyned projesinin hiçbir basamağından sorumlu değiliz. Sorumlu olduğumuza dair resmi belge isteyin. Ben bu güne kadar Dyned ile ilgili hiçbir şey yapmadım okulumda.

Hocam sorumlu değiliz bu doğru ama;
Bizim iki tane BT sınıfı var. Bitanesini ben kullanıyorum diğerinde de dynet kullanılıyor. Ben tüm bilg. lara dyneti kurdum. İngilizce öğretmenleride çocuklara şifreleri dağıttı vs. bir müddet kullanıldı fakat daha sonra dersler aksıyor gecikiyor diye ingilizceciler dyneti kullanmamaya başladı. Müfettişler geldiğinde Dynetin kullanılmasında sizin de sorumluluğunuz var. teşvik etmeliydiniz falan diye benide fırçalamıştı.
Şimdi burda benim ne suçum var!!!

hocam allah için yapmayın; ben dynedi açtım baktım her şey ingilizce bilgisayar öğretmenisin diye ingilizce bilme zorunluluğun yok(çoğu bilgisayar öğretmeni bilir ama) ben anlamam deyin geçin bir kere yaparsanız elinizi verir kolunuzu kaptırırsınız. kolay gelsin.

ingilizce öğretmenleri zaten dyned konusunda seminerlere alındılar. kurulumu gayet iyi biliyorlardır. siz yinede en fazla kurulum konusunda yardımcı olursunuz derste kullanımı ise tamamen onlara ait.

hira_nur' Alıntı:
Hocam sorumlu değiliz bu doğru ama;
Bizim iki tane BT sınıfı var. Bitanesini ben kullanıyorum diğerinde de dynet kullanılıyor. Ben tüm bilg. lara dyneti kurdum. İngilizce öğretmenleride çocuklara şifreleri dağıttı vs. bir müddet kullanıldı fakat daha sonra dersler aksıyor gecikiyor diye ingilizceciler dyneti kullanmamaya başladı. Müfettişler geldiğinde Dynetin kullanılmasında sizin de sorumluluğunuz var. teşvik etmeliydiniz falan diye benide fırçalamıştı.
Şimdi burda benim ne suçum var!!!

Milli Eğitim Bakanlığının okullardaki Bilgisayar destekli eğitim önderi olarak değişime açık ve diğer öğretmenleri eğitimde Bilgisayar kullanmaya teşvik edici olmak bir çalışkanlık örneği ve beklenen bir davranıştır. Yani okul idaresine İngilizce öğretmenlerinin Dyned kullanmasını istiyorum diye bir yazı yazın. Gerisi Müdür ile İngilizce öğretmenine kalmış. Müfettiş bir şey derse yazdığınız yazı... :wink:

Dyned kurulum, güncelleme, teknik destek ve BT sınıfı kullanım planı haricinde sizlerden birşey isteyemezler ha isterler de yapmakla yükümlü değilsiniz.

okulumda ingilizce zümresi 9 öğretmen, geçen sene teftişten önce hepsine sordum "kim gitti dyned seminerine" diye..
sonuç : hatırlamıyorlar :o
bende daha fazla kurcalamadım :) geçen sene teftişe gelenler de ne bana ne de onlara sormadılar dyned'i

hatta dyned programını bulmak bile bizim görevimiz değil. programı getirecekler, kurucaksın güncelleme çalışsın yeter ondan sonrası ingilizce öğretmenine kalmış.

Bu dyned konusu benimde canımı sıkıyor. Geçen yıl okula geldiğimde dynedi bütün bilgisayarlara kurdum. Bir çok makinada internet yoktu hatlarını çektim. Hala İngilizce öğretmeni söylenmeye başladı. Bende idareye yazı yazdım ve sorumlulukları yerine getirdiğimi anlattım. Sonra İngilizce öğretmeni paşa paşa öğrenmek zorunda kaldı ve 1,5 yıldan sonra şifre verdi. Şimdi de Dyned saatinde dışarlarda dolaşıyor. Çocuklarda labı mahvediyor. Nasıl bir çözüm bulacağımı bende bilmiyorum.

eskilato' Alıntı:

herkesin görevleri mebides.gov.tr den indirebileceğiniz bir sunuda yazıyor.

BBNET
Geri