eskilato' Alıntı:okulda ingilizce öğretmenleri varkaen biz dynedi kullandırmakla yükümlü müyüz? bir sorun olduğunda idare bize dynedi kullandır diyebilir mi?
ama lafta sınıf listelerini hazırlayıp girip listelerin çıktısını alıp dağıtmaya kadar bizler yapıyoruz bence ben hiç dynede öğrenci gören bi ingilizceci görmedimkarinca_52' Alıntı:eskilato' Alıntı:okulda ingilizce öğretmenleri varkaen biz dynedi kullandırmakla yükümlü müyüz? bir sorun olduğunda idare bize dynedi kullandır diyebilir mi?
görev ingilizce öğretmenin ..
hira_nur' Alıntı:Hocam sorumlu değiliz bu doğru ama;
Bizim iki tane BT sınıfı var. Bitanesini ben kullanıyorum diğerinde de dynet kullanılıyor. Ben tüm bilg. lara dyneti kurdum. İngilizce öğretmenleride çocuklara şifreleri dağıttı vs. bir müddet kullanıldı fakat daha sonra dersler aksıyor gecikiyor diye ingilizceciler dyneti kullanmamaya başladı. Müfettişler geldiğinde Dynetin kullanılmasında sizin de sorumluluğunuz var. teşvik etmeliydiniz falan diye benide fırçalamıştı.
Şimdi burda benim ne suçum var!!!
eskilato' Alıntı:okulda ingilizce öğretmenleri varkaen biz dynedi kullandırmakla yükümlü müyüz? bir sorun olduğunda idare bize dynedi kullandır diyebilir mi?