DYNED-Sınıf silinmiş. Nasıl geri getireceğiz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osiris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

osiris

Süper Üye
Süper Üye
7/A Sınıfı silinmiş. Nasıl geri getireceğiz? Öğrenciler hala kayıtlı ve girebiliyorlar. Ancak biz yönetici şifresiyle girdiğimizde öğrencileri yeni oluşturduğumuz sınıfa tekrardan alamıyoruz. Ne yapmamız lazım?

hocam aynı şey bende de oldu öğrenciler başka okulda görünüyor. belirttiğiniz adrese bende mail attım. ilk mesaja cevap verdiler ve sınıf listesini istediler. sınıf listesini yolladık. bakalım şimdilik bir değişiklik yok. bekliyoruz.

Mailime cevap geldi. Yayınlıyorum... Umarım aynı sıkıntıları yaşayanların işine yarar....

Sayın hocam,

Türk Telekom'un yeni yıl itibariyle okulların internet hatlarına yerleştirdiği çocuk kilidi maalesef DynEd kayıtlarını bozmakta, okullardaki sınıfların hatta bütün bir okulun başka gruplar altına taşınmasına neden olmaktadır.

Sorunun kısa sürede çözülmesini sağlamak için MEB ve Türk Telekom ile görüşmelerimiz sürmektedir. Bu arada kaybolan 7A sınıfını bulabilmemiz için bize o sınıftaki öğrencilerin ad-soyadı ve oturum açma kimliklerinin listesini gönderebilir misiniz lütfen.

İnternet hattınızdaki filtre kaldırılmadığı sürece aynı sorunlar tekrarlanacağından şimdilik DynEd'e girmemenizi önermekteyiz.

İyi günler diliyorum.

Saygılarımla,
Nilüfer Erman
Türkiye Destek Müdürü
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi
0212 327 3838

osiris' Alıntı:
Mailime cevap geldi. Yayınlıyorum... Umarım aynı sıkıntıları yaşayanların işine yarar....

Sayın hocam,

Türk Telekom'un yeni yıl itibariyle okulların internet hatlarına yerleştirdiği çocuk kilidi maalesef DynEd kayıtlarını bozmakta, okullardaki sınıfların hatta bütün bir okulun başka gruplar altına taşınmasına neden olmaktadır.

Sorunun kısa sürede çözülmesini sağlamak için MEB ve Türk Telekom ile görüşmelerimiz sürmektedir. Bu arada kaybolan 7A sınıfını bulabilmemiz için bize o sınıftaki öğrencilerin ad-soyadı ve oturum açma kimliklerinin listesini gönderebilir misiniz lütfen.

İnternet hattınızdaki filtre kaldırılmadığı sürece aynı sorunlar tekrarlanacağından şimdilik DynEd'e girmemenizi önermekteyiz.

İyi günler diliyorum.

Saygılarımla,
Nilüfer Erman
Türkiye Destek Müdürü
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi
0212 327 3838

snobian' Alıntı:
http://www.dyned.com/cgi-bin/WebObjects/faq.woa/wa/faq?id=119
adresinden cevabı bulabilirsiniz. records manager'da okulunuza gelip ctrl+seç 2e aynı anda tıklıyorsunuz. karşınıza silinmiş sınıflar gelecek.silinmiş sınıfın üstüne gelip düzenle-tamam dediğimizde silinmiş sınıf eski haline döner.

Sağolun hocam, sorunu halletmiştik ama öğrernmemiz de iyi oldu...

ctrl+seç 2 den kastınız nedir?

dynedde normalde tıkladığınız bazı butonlara CTRL basılı tutarak tıklarsanız silinen öğrencileri ve sınıfları görebilirsiniz.

dynedde hiçbir kayıt asla silinmez. geyik olsun diye eklenip tekrar silinen öğrenciler bile sonsuza kadar kayıtlı kalacaktır. sadece görünmezler..

BBNET
Geri