Dyned-sınıflar eklendi ama öğrencilere ders açılmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sfym
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sfym

Seçkin Üye
Seçkin Üye
.

Merhabalar

Dyned'deki listelere 4 ve 5. sınıfları ekledim. 6,7 ve 8'lerde sorunsuz bir şekilde öğrencilere ders kilitlenip açılabiliyorken, yeni eklediğim 4 ve 5. sınıflarda sorun var.

4 ve 5.sınıf öğrenci isimlerinde "Düzenle" seçeneğine tıkladığımda, açılan ekranda ders kilit işlemlerini yapabileceğim yer yok. Sadece öğrenci Adı ve Şifre değişikliğini yapamıyorum.

Dolayısıyla programı açan 4 ve 5. sınıf öğrencileri, "Ders kilidi öğretmeniniz tarafından açılmamıştır" vari bir mesajla karşılaşıyorlar.

Sorunu nasıl aşabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

.

Hocam yaklaşık bir ay kadar önce dyned sistemden kaynaklanan sorunlar oldu. Probleminizin kaynağı o olabilir. Diğer sınıfların işlemlerini yapabiliyorsanız kurulumunuzda bir sorun yoktur. Ben İl dyned sorumlunuza başvurun derim.

Dyned kadar sorunlu bir program görmedim.
Birde il sorumlusu ilçe sorumlusu yapmışlar bu salak programın.
Neymiş Sanko (Antep şirketi) bilmem kaç para hibe etmiş, Antep en az kullanıyormuş.
Bizim Türkler uğraşsa böyle bir programla 1 sene de daha güzelini (flash animasyonlu, server bağlantılı) yapar.
Üstelik sorunsuz çalışır.
En zoruma giden bu salak programı tepeden inme "kullanacaklar" demeleri.

kurum kodu ve şifresi ile mi yoksa size verilen eğitmen şifresi ile mi giriş yaptınız.sınırlama söz konusu olabilir.

eğer kurum kodu ve şifresi ile giriş yapıyorsanız.

firs english veya english for success seçili olmak zorunda.bu şekilde sorun çıkmaz.

tüm kurslar seçili ise belirttiğiniz hatayı alırsınız.

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    61.2 KB · Görüntüleme: 1,560
  • 4.JPG
    4.JPG
    48.5 KB · Görüntüleme: 1,558
  • 2.JPG
    2.JPG
    54.4 KB · Görüntüleme: 1,559
  • 3.JPG
    3.JPG
    26.1 KB · Görüntüleme: 1,559
Aynı şey benimde başıma gelmişti. First English i seçmediğimizden dolayı düzenle menüsünde dersler çıkmıyor.

Empati hocamın gösterdiği gibi yaparsanız sıkıntı olmaz... :+1:

empati52' Alıntı:
eğer kurum kodu ve şifresi ile giriş yapıyorsanız.

firs english veya english for success seçili olmak zorunda.bu şekilde sorun çıkmaz.

tüm kurslar seçili ise belirttiğiniz hatayı alırsınız.
:+1:

Hocam çok güzel anlatmış. Büyük ihtimal bundan dolayı sıkıntı yaşadınız.

.

Aynen dediğiniz gibi..Farketmemiştim söylediğiniz noktayı. Teşekkürler empati52 hocam :alkis:

.

Hocam ben de ekleme yaptım da sizdeki gibi 6 öğrenci şeklinde kurs öğrenci sayısını göstermiyor. 0 görünüyor bende. 41 öğrenci kayıt ettim halbuki

yaw Hocalarım ne diyeyim sizlere yaw Allah razı olsun bir garibin yüzünü güldürdünüz :D :alkis: :++:

ya lütfen biri söylesin bizim görevimiz dynedde nedir? bütün işlemleri bizmi yapacaz? sınıf atlatmaları öğrenci ekleme falan filan işini bizim mi yapmamız gerek ingilizce öğretmenlerinin mi? hayır kurduk çalışır vaziyette biz niye sınıfları atlatalımm yanii hayır atlatmak mesele değil yapıyoruz da ama yav @ bu simgeyi türkçe kitabında görseler bilgisayar öğretmeninin görevi diye bakıyorlar :)

BBNET
Geri