Dyned sistem güncelleme yazısı?

Kodla Büyü

mutlak_adeger

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://mebides.meb.gov.tr adresinden sistemin güncellenmesi gerekiyormuş ve yazıda bunu formatör öğretmen yapsın yazıyor :) Adrese baktım ama sadece bazı bilgilerle ilgili mail gönderilecek diye anladım. Yapan var mı, varsa doğru mu anlamışım?

bize de geldi öyle bir yazı.dynedlerin güncellenmesi gerektiği yazılmıştı.labdakileri güncelledim.başka da bir şey yapmadım. :?

Gelişmiş seçeneklerden-> ürün güncelelme yapıyorsun.. sonra gelen listede *** ile gösterilenleri yada hepsini ctrl tuşu ile seçip güncele diyorsun..

Ekli dosyalar

• dynetfuncelleme.JPG
    dynetfuncelleme.JPG
    41.4 KB · Görüntüleme: 2,980
Bu seferki güncellemeler otomatik gelmedi. Biz programlara girdik orda Dynet klasöründe UpToDate dosyasını tıklayıp o şekilde güncelleme yaptık. bazı bilg. hata verdi sunucuya bağlanma hatası verdi. tekrar güncelleme dosyasını çalıştırnca hepsi güncelmiş gibi göründü. Acaba bunların güncellenip güncellenmediğini nasıl anlayacağım ben yaa...

yalnız bizim okuldaki Dynedden sorumlu İngilizce öğretmeni program güncellemesinden değil, öğrenci güncellemelerinden bahsediyor. Dynedle ilgili toplantıya katılan ingilizce öğretmenlerinize danıştınız mı? Ben pek anlamadım mebideste de pek bişi yazmıyo. (asıl önce orası güncellenmeli) :P

Yazısını az önce imzaladm. galiba dyned 2.7 sürümü olması lazım. Kontrol için Dyned Courseware açınca üstteki menude gelişmiş seçenekler ürün güncelleme. güncelleme ihtiyacı yoksa sorun yok.

mahonyhacettepe' Alıntı:
yalnız bizim okuldaki Dynedden sorumlu İngilizce öğretmeni program güncellemesinden değil, öğrenci güncellemelerinden bahsediyor. Dynedle ilgili toplantıya katılan ingilizce öğretmenlerinize danıştınız mı? Ben pek anlamadım mebideste de pek bişi yazmıyo. (asıl önce orası güncellenmeli) :P
Valla hocam onun bişeyden haberi yok:) Şu Dyned'i biz yürüteceksek neden İngilizce öğretmeni katılıyor toplantıya anlamıyorum valla... mebides de yine görev ve sorumluluktan başka bişey yazmıyor o da sanki anlamasınlar diye yazılmış.

dyned program güncellemeleri bizim

öğrenci sınıf ve şifre güncellemeleri ise sorumlu ingilizce öğretmeni'nin GÖREVİDİR.

Yapamayana öğretin arkadaşlar ya da yapmak öğretmekten kolaydır diyorsanız kendiniz yapın... Ama sonrasını biliyoruz... 5 i 1 arada öğretmen oluyoruz...

BBNET
Geri