Dyned Windows Sürümünüzü Yükseltin Diyor, Mem Uygulayın Diyo

Kodla Büyü

wertyu6

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar labdaki bilgisayarlarda win98 var dyned i açtığımda windows sürümünüzü yükseltin diye hata veriyor.
Müdür de sürekli memden uyarıyorlar diyor neden uygulanmıyor diye. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu hatanın çözümünü bilen varmı windowsu yükseltmekten başka, xp hayatta olmaz bizim bilgisayarlara.

Hocam söylüyorum ama anlamıyorki müdür uygulayacaksın diyor.
... böyle işi. lanet olsun bıktırdılar herşeyden. bu ülke sixteen sene adam olmaz.

hocam bizde de aynı sorun var. bizde evde interneti olan öğrencileri tespit ettik. onlara dyned cd'si çoğalttık. kurulumunu ve kullanumını interneti olan öğrencileri toplayıp anlattık. evde kullanmalarını sağladık yani. başka yapılacak hiç bişey yok.

n_ilkay' Alıntı:
hocam bizde de aynı sorun var. bizde evde interneti olan öğrencileri tespit ettik. onlara dyned cd'si çoğalttık. kurulumunu ve kullanumını interneti olan öğrencileri toplayıp anlattık. evde kullanmalarını sağladık yani. başka yapılacak hiç bişey yok.

Bizim okuldakileri toplasan 3-5 kişi etmez

bendeki bilgisayarlarda beko 1.faz cl serisi ve 98 kurulu. dynedde sürüm yükseltin demiyor ama quick time yükleyemedim ondan dolayı kullanamıyorum. demekki kursakta çalışmıcakmış.

ogretmen_ahmet' Alıntı:
bendeki bilgisayarlarda beko 1.faz cl serisi ve 98 kurulu. dynedde sürüm yükseltin demiyor ama quick time yükleyemedim ondan dolayı kullanamıyorum. demekki kursakta çalışmıcakmış.

Bu hatanın çıkmaması için ne yaptınız acaba? Bu arada siz güncelleştirme yaptınızmı ? bende güncelleştirmeden sonra çıktı zaten.

aynı hata bendede var me kurdum pcye.(beko faz 1) güncelleştirmeye izin vermedi.dyned için 98 me uyumlu yazsada maalesef windowsu yükseltme uyarısı veriyor.bende kendi bilgisayarımdaki programfiles\dyned klasörünün güncelleştirilmiş halini kopyaladım.usb 1.1 ile epeyce geç atıyor.bitince sonucu yazarım.

hocam dyned problemleri ile ilgili(donanım problemleri,sistem gereksinimlerinin yeterli olmadığı vb.) bir tutanak tutun ingilizce öğretmeninizle,dilekçe ile birlikte okul yönetimine verin.Sorumluluk üzerinizden kalksın.İdarede durumu ilçeye, ile yazsın. Herşeyi öğretmenler mi halletmek zorunda. O koltuklarda boşa oturmasınlar.

wertyu6' Alıntı:
n_ilkay' Alıntı:

Bizim okuldakileri toplasan 3-5 kişi etmez

Hocam siz o 3-5 i zorlayın gene de 3 yada 5 küçük gibi görünsede sıfırdan (O) büyük rakamlardır.

Okulunuzada bir rapor yazın okulunuzda 3-5 öğrencinin dyned'i kullandığını diğerlerinin de kullanmak istediğini ancak BT Lab. kapasitesinin buna yeterli olmadığını
x bir makineden 20 adet temin edilmesi halinde bunun Dyned sürecine pozitif etki edeceğini ve eğitimin genelini de aynı şekilde olumlu etkileyeceğini.
Bırakın müdür düşünsün kalanını. Hatta bunun İl Memde ki Dyned ile ilgili birime iletilmesine ve sonucun size yazılı olarak bildirimesini de arz edin tadından yenmesin.

Burada raporu genelde öğretmenlerin yaptığı gibi o 3-5 öğrenci kullanmadan yazmayın başından savuyor der idare ama 3-5 öğrenciye kullandırtırsanız ve raporu yazarsanız adam uğraşıyor daha ne yapsın derler.
Bu dediğimi iş yapmaya gönlünüz varsa yapın aman başıma iş almıyayım diyorsanız suusss kimse görmeden yere yat ve ölü taklidi yap hocam :)

BBNET
Geri