Dynedde Sınıf listesi??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar bu hafta dynedi kurduk ama hiçbir fikrim yok.Sizden yardım bekliyorum.
Şimdi ben önce sınıf listelerini(yani Excelde öğrencilere kullanıcı adı ve şifre verdim. ) excelden nasıl dynede atacağız.Ayrıca bu eğitimen şifresimiş ne oluyor.
Dynedi genel olarak anlatan not yok mu?

Hocam aradım.Ben,m aradığım şey şimdi ben listeyi excelde yaptım ve farklı kaydetten metin olarka kaydettim.Bunu ben nasıl dyneed atacağımı bilmiyorum....

1-Sayın öğretmenim size okul yönetici şifresi verilmiş olması lazım.Bu kullanıcı adı okulun kurum kodu şifre size verilmiştir
2-Bu kullanıcı kodu ve şifre ile dyned record manager ile giriş yaparsınız.
3-Karşınıza okulunuzun adı gelir ve çift tıklarsınız
4-Bu ekranda da size okul sınıflarının olduğu ekran gelir.
5-Yeni sınıf eklemek için ekle butonuna basın gerekli kısımları doldurduktan sonra
6-Sınıf adına çift tıklayın ve sınıf ekranında iken dosya menüsünden öğrenci adlarını içe aktarma seçeneği var.Buradan oluşturduğunuz txt dosyasındaki öğrenci isimlerini aktarabilirsiniz.

gismoil' Alıntı:
1-Sayın öğretmenim size okul yönetici şifresi verilmiş olması lazım.Bu kullanıcı adı okulun kurum kodu şifre size verilmiştir
2-Bu kullanıcı kodu ve şifre ile dyned record manager ile giriş yaparsınız.
3-Karşınıza okulunuzun adı gelir ve çift tıklarsınız
4-Bu ekranda da size okul sınıflarının olduğu ekran gelir.
5-Yeni sınıf eklemek için ekle butonuna basın gerekli kısımları doldurduktan sonra
6-Sınıf adına çift tıklayın ve sınıf ekranında iken dosya menüsünden öğrenci adlarını içe aktarma seçeneği var.Buradan oluşturduğunuz txt dosyasındaki öğrenci isimlerini aktarabilirsiniz.
Okul Yönetiic şifresini girdik ve okul adı çıktı.Ona tıkladık ama sınıflar çıkmıyor. Ayrıca ana sayfanın sağ üstte kurulum eski diyor bu ne demek arkadaşlar...

Arkadaşlar daha önce verdiğim resimli anlatımda e-okuldan DYNED için kolay liste hazırlama eğitimi vermiştim
bu dosyada ise TXT dosyalarımızı DYNED'e yükleme resimli anlatım, ayrıca kurs izinlerini vermeyi anlattım. Umarım yardımım dokunu. Hepinize kolay gelsin, teşekkürler.

Ekli dosyalar

kurulum eskie tıklarsan gerekli güncellermeleri kendisi yapıyor.sınıfları eklemen gerekir önce

Okul ismini çift tıkladıktan sonraki gelen ekrana sınıfları kendiniz oluşturacaksınız.Altta ekle tuşu yardımıyla sınıfları kendiniz oluşturuyorsunuz.Daha sonra sınıfın içerine girerek içe aktar işlemini gerçekleştiriyorsunuz.

BBNET
Geri