dynet run time error veriyor

Kodla Büyü

geronimo10

Aktif Üye
arkadaşlar dyneti çalışptırdığımda run time eror veriyor. bunun nedeni ne olabilir. makineyi defalrca formatlamama rağmen hata devam ediyor. aynı cd ile başka bir bilgisayara kurdum çalışıyor.

aynı sorunu bende yaşıyorum. dynede dün giriyorum internet server bağlantı hatası veriyo bugün giriyorum run time error diyo. burda araştırıyorum arkadaşlar dyned çalışıyo diyo. sinirim tepemde :x

ne sinir şey bu ya dyned,uğraşmayın arkadaşlar ya,sorun bizden mi diye canın çıkıyor sorunu çözmek için uğraşmaktan,sonra bi bakıyosun ki kendiliğinden düzelmiş,emeğe yazık..

bu dyned ingilizce dersi için değilmi? siz bilgisayarlara kurulumu doğru bir şekilde yaptıysanız neden kendinizi hırpalıyorsunuz arkadaşlar? çalışmazsa çalışmasın. sorun dyned sunucusundan kaynaklanıyor anladığım kadarıyla.

Win32.Sality.AA virüsü bulaşmış. Bana da şöyle bulaşmıştı; C sürücüsünde Deepfreeze vardı D ise serbest. Tabii D sürücüsünde virüsten varmış ki artık bu virüsün olmadığı bilgisayar yok, exe dosyalarını etkiliyor. Dyned klasöründeki ve alt klasördeki exe dosyalarının boyutunun temiz bir dyned dosyasından büyük olduğunu göreceksiniz. Tavsiyem virüsün bulaşmaması için d sürücüsüne format atıp sonra c sürücüsünün korumasını açmak. Bulaştıysa Kaspersky gibi antivirüsle temizlemek, yalnız dyned exe dosyaları temizlendikten sonra çalışmayabilir ya yenileriyle değiştirin ya da tekrar kurun. Bilgisayar yavaşsa en iyisi format atıp tekrar kurmak. Şu anda bende de bu durumda bir bilgisayar var.

BBNET
Geri