EĞİTİM BİR-SEN'İN ZAM İSTEĞİ

Kodla Büyü
okanformula' Alıntı:
http://www.egitimbirsen.org.tr/HaberDetay.aspx?MansetID=1482&Baslik=%C3%96%C4%9Fretmen%20ve%20%C3%96%C4%9Fretim%20Elemanlar%C4%B1%20%C4%B0%C3%A7in%20Zam%20Ve%20Tazminatlar%20Hari%C3%A7%20314%20TL%20Ek%20%C3%96deme%20%C4%B0stedik

Arkadaşlar Bir Türk Eğitimsenli olarak, Eğitim Bir Sen inşallah bu isteklerini hükümete kabul ettirir.

zam 5 - 5 i geçmez, ek ödeme 150 verirlerse öpüp başa koymak gerek, diğerlerinde anca isteklerinin 8/1 i olur.

kily' Alıntı:
memur sen talepleri açıkladı bu sene için %16 + 120 taban aylık artışı + 310 tl ye yakın öğretmene ek ödeme

şimdi kaba bi hesap ile memur sen bizim maaşa ek 650 tl civarında zam istemiş oluyor eğer yanlış anlamadıysam

650 istediğine göre 300 350 arası bişey verirler mi dersiniz?
hayırlısı ya ben 150 den fazlasına ihtimal vermiyenlerdenim

sizce %kaç konusuna yazmıştım

okanformula' Alıntı:
http://www.egitimbirsen.org.tr/HaberDetay.aspx?MansetID=1482&Baslik=%C3%96%C4%9Fretmen%20ve%20%C3%96%C4%9Fretim%20Elemanlar%C4%B1%20%C4%B0%C3%A7in%20Zam%20Ve%20Tazminatlar%20Hari%C3%A7%20314%20TL%20Ek%20%C3%96deme%20%C4%B0stedik

Arkadaşlar Bir Türk Eğitimsenli olarak, Eğitim Bir Sen inşallah bu isteklerini hükümete kabul ettirir.
inşallah

kily' Alıntı:
kily' Alıntı:
memur sen talepleri açıkladı bu sene için %16 + 120 taban aylık artışı + 310 tl ye yakın öğretmene ek ödeme

şimdi kaba bi hesap ile memur sen bizim maaşa ek 650 tl civarında zam istemiş oluyor eğer yanlış anlamadıysam

650 istediğine göre 300 350 arası bişey verirler mi dersiniz?
hayırlısı ya ben 150 den fazlasına ihtimal vermiyenlerdenim

sizce %kaç konusuna yazmıştım

Pardon hocam konuyu anasayfa'da göremediğim için açtım. Admin silebilir konuyu...

bence silmesin sizce yüzde kaç konusunda olmadık anket seçenekleri var yakışıksız duruyordu böylesi daha iyi

inşallah kabul ettirirler ama öğretmene gelince hükümetin maliyesi izin vermez ancak emekli vekillere kıyak emeklilik yapılabilir :verymad:

kamusende
% 10+ %10
450 ek ödeme
ekders 15 lira
yatmıyan farklarında geçikme zammını istiyor.

yanlız memurlar nette yine yorumlar kızışmış millet öğretmene ek ödemeyi duyunca olmadık laflar etmiş.
moralim bozuldu. zaten bakanımız kahve ağzıyla bizi yeriyor diğer memur kesiminin öğretmene bu tahamülsüzlüğü ve saygısızlığı ne olacak bilemedim

bu istediklerinin yarısını alsınlar başka birşey demem. gider bizim okuldaki temsilcinin elini sıkarım ama üye olmam :mrgreen:

Şimdi insan birde şunu düşünüyor. Herkes bunu kabul eder; Eğitim Bir-Sen, Türk Eğitim Sen'e göre hükümete daha yakın bir sendika. Böyle bir rakam açıkladılarsa, alabilme ihtimalleri yok mu? Yoksa kendi adlarına fiyasko olmaz mı? Bir sendika bunu göze alabilir mi? Umut dünyası bizimki de :D

aklına gelen herşeyi istemiş. evlilik yardımı falan güzel şey :D
vereceklerini sanmıyorum

6 yıllık öğretmenim hiç bir sendikaya üye olmadım, Şuan görüyorum ki iyi ki olmamışım. İzlediklerimiz tribünlere oynama, öğretmenleri bu güne getirene kadar nerelerdeydi. Bağırıp çağırmayla da iş olmuyormuş, demek ki yanlış şeyler var.
Bir sendikaya üye olan arkadaşlara saygı duyuyorum ama kaide olarak derim ki; bu hale düşüren samimeytiz tüm sendikaların Allah belasını versin.

Memursenin istekleri gayet olumlu bence. Ama önemli olan bu kazanımları elde edebilmek. Hükümetin önemsediği bir konfederasyon memursen. Eğer memursende bu kazanımları alamazsa toplu sözleşmenin toplu görüşmeden bir farkının olmadığı sonucu çıkacak. Yani toplu sözleşmenin bir esprisi yok demek olacak. Umarım bu kaznımları elde edebilirler bizede memurseni tebrik etmek kalır. Bekleyip görelim.

Bu isteklerinde samimilerse şahsen her türlü desteği vermeye hazırım. Bu taleplerin yarısını kabul ettirmeleri gerekiyor yok eğer olmuyorsa sokaklar onları bekliyor eylem için. Kabul ettiremedikerinde eylem yapmazlarsada yine şahsım adıma bi tükürük borcum olsun.

%3 zam, ek ödeme filan olmaz. Zaten çok tatil yapıyoruz, eğitimin halide ortada, birde hükümetle aynı yatağa giren bir yetkili sendika. Zor dostum zor... :verymad:

inanakyol' Alıntı:
Memursenin istekleri gayet olumlu bence. Ama önemli olan bu kazanımları elde edebilmek. Hükümetin önemsediği bir konfederasyon memursen. Eğer memursende bu kazanımları alamazsa toplu sözleşmenin toplu görüşmeden bir farkının olmadığı sonucu çıkacak. Yani toplu sözleşmenin bir esprisi yok demek olacak. Umarım bu kaznımları elde edebilirler bizede memurseni tebrik etmek kalır. Bekleyip görelim.

:+1:

geçen günlerde Beyaz tv de türk eğitim sen başkanı isamil koncuk eğitim bir sen başkanı ahmet gündoğduya sordu.

eğer toplu görüşmede ek ödeme öğretmnlere verilmez ise beraber eylem hatta iş bırakma eylemi yapalım mı?
ahmet gündoğdu bunu kabul etmedi

istemekle bu iş oluyorsa bunu zaman gösterecek vermezlerse tepkisi nasıl olacak bu gündoğdunun. hayatlarında bir eylem bile yapmamışlar

Geri