yoook üye olmasamda alkışlarımBuzkırıcı' Alıntı:Olsun 5.kattan atlarim sonrada uye olurum
Sadece bu maddenin gerçekleşme ihtimali yüksek.Toplu Sözleşme İkramiyesi: 2012 yılında 90 TL, 2013 yılında 120 TL olmalı.
Olayı çözmüşsün Fahri hocam. "Rabbim tüm meslektaşlarımıza senin gibi bakabilmeyi, sonrada görebilmeyi nasip eylesin" (Amin)fahrican' Alıntı:Sadece bu maddenin gerçekleşme ihtimali yüksek.Toplu Sözleşme İkramiyesi: 2012 yılında 90 TL, 2013 yılında 120 TL olmalı.
Diğerlerinde istediklerinin 1/3 ünü alabilseler başarı.
disiplini bozmadan yapabilirler kendileride biliyor ama en zayıf zümre biz olduğumuz için kimse sallamıyor. çok saçma yerlere çok saçma yatırımlar ve kaynaklar ayırılıyor, bunlardan kesip memura zam olarak neden yansıtmıyorsunuz sayın başbakan yardımcısı :-1:zaqwert' Alıntı:babacan babayı alırsınız dedi
gündüz tv programında mali disiplini bozamayız dedi zam için....
cesur yürek' Alıntı:geçen günlerde Beyaz tv de türk eğitim sen başkanı isamil koncuk eğitim bir sen başkanı ahmet gündoğduya sordu.
eğer toplu görüşmede ek ödeme öğretmnlere verilmez ise beraber eylem hatta iş bırakma eylemi yapalım mı?
ahmet gündoğdu bunu kabul etmedi
istemekle bu iş oluyorsa bunu zaman gösterecek vermezlerse tepkisi nasıl olacak bu gündoğdunun. hayatlarında bir eylem bile yapmamışlar
format_01' Alıntı:cesur yürek' Alıntı:geçen günlerde Beyaz tv de türk eğitim sen başkanı isamil koncuk eğitim bir sen başkanı ahmet gündoğduya sordu.
eğer toplu görüşmede ek ödeme öğretmnlere verilmez ise beraber eylem hatta iş bırakma eylemi yapalım mı?
istemekle bu iş oluyorsa bunu zaman gösterecek vermezlerse tepkisi nasıl olacak bu gündoğdunun. hayatlarında bir eylem bile yapmamışlar
programı ya yarım dinlemişsin yada işine geleni alıp işinize gelmeyen tarafını kırpıyorsun
iş bırakma eylemine karşıyız bundan öğrencilerinde zarar göreceğini ama ek ödeme vermezlerse tüm Türkiyeden meydanlara inip meydanları inleteceğimizi bilsinler dedi.
Banada hükümetin bu kadar zammı vermesi hayal. kabaca yol yemek değerlendirildiği zaman 800 tl ediyor ki yarısına çooktan razıyım tabi büyük kısmını öğretmene verilen ek ödeme olması şartıyla
cesur yürek' Alıntı:format_01' Alıntı:cesur yürek' Alıntı:geçen günlerde Beyaz tv de türk eğitim sen başkanı isamil koncuk eğitim bir sen başkanı ahmet gündoğduya sordu.
programı ya yarım dinlemişsin yada işine geleni alıp işinize gelmeyen tarafını kırpıyorsun
iş bırakma eylemine karşıyız bundan öğrencilerinde zarar göreceğini ama ek ödeme vermezlerse tüm Türkiyeden meydanlara inip meydanları inleteceğimizi bilsinler dedi.
Banada hükümetin bu kadar zammı vermesi hayal. kabaca yol yemek değerlendirildiği zaman 800 tl ediyor ki yarısına çooktan razıyım tabi büyük kısmını öğretmene verilen ek ödeme olması şartıyla
ben kısaca kabul etmediğini söyledim işime geldiği gibi kısmını sen yazıyorsun. ahmet gündoğdu sonuçta beraber eylem yapmayı kabul etmedi. meydanlara ineceğini söylüyorda hiç meydanlarda gördün mü?