EĞİTİM BİR-SEN'İN ZAM İSTEĞİ

Kodla Büyü
istemeyle olsaydı babam başbakan olurdu. hükümet önerdiği %3'ü %3,5'e çıkarır yetkili sendika da kuzu kuzu kabul eder.

150 olsun öp başına koy demek, 200 büyük başarı demek. Oysa en az 500 TL ek ödeme gelmeli idi öğretmene. Zaten dipteyiz. Hizmetli kadar maaş alacağız diye seviniyoruz!!! Doktor alsın 10 bin, mühendis alsın 5000 artı iki ayda bir çift maaşlar, lise mezunu hemşire alsın 2-3 binler, imam alsın maaş artı ev 2 bin küsür, siz 1650, 1800 olacak diye sevinin.

150 bile vermezler ya demek EBS'nin oyunu gibi geliyor bana. Zira o rakamlara razı etmek gibi.

Herkes alırken bizle dalga geçtiler şimdi dipte iken zıplamamız lazm ki hak ettiğimiz yere gelelim. Madem bizi kaale almıyorlar hiç olmaz en az 500 tl ek ödeme versinler demek lazımdır.

Toplu Sözleşme İkramiyesi: 2012 yılında 90 TL, 2013 yılında 120 TL olmalı.
Sadece bu maddenin gerçekleşme ihtimali yüksek.

Diğerlerinde istediklerinin 1/3 ünü alabilseler başarı.

fahrican' Alıntı:
Toplu Sözleşme İkramiyesi: 2012 yılında 90 TL, 2013 yılında 120 TL olmalı.
Sadece bu maddenin gerçekleşme ihtimali yüksek.

Diğerlerinde istediklerinin 1/3 ünü alabilseler başarı.
Olayı çözmüşsün Fahri hocam. "Rabbim tüm meslektaşlarımıza senin gibi bakabilmeyi, sonrada görebilmeyi nasip eylesin" (Amin)

babacan babayı alırsınız dedi
gündüz tv programında mali disiplini bozamayız dedi zam için....

vermesinler, yakında yardımcı hizmetlere 200 civarında daha zam yapacaklarmış. öğretmenlik mesleğinde ne haysiyet kaldı ne onur, ne maddiyat. allah bizi bu hale getirenlerin bin türlü belasını versin.. biiiiiiippppppppp.....

zaqwert' Alıntı:
babacan babayı alırsınız dedi
gündüz tv programında mali disiplini bozamayız dedi zam için....
disiplini bozmadan yapabilirler kendileride biliyor ama en zayıf zümre biz olduğumuz için kimse sallamıyor. çok saçma yerlere çok saçma yatırımlar ve kaynaklar ayırılıyor, bunlardan kesip memura zam olarak neden yansıtmıyorsunuz sayın başbakan yardımcısı :-1:

gündemi değiştiriler bir ara ve açıklanır enfazla verseler bir ihtimal %5 söz konusu öğretmen çünkü... :verymad:

cesur yürek' Alıntı:
geçen günlerde Beyaz tv de türk eğitim sen başkanı isamil koncuk eğitim bir sen başkanı ahmet gündoğduya sordu.

eğer toplu görüşmede ek ödeme öğretmnlere verilmez ise beraber eylem hatta iş bırakma eylemi yapalım mı?
ahmet gündoğdu bunu kabul etmedi

istemekle bu iş oluyorsa bunu zaman gösterecek vermezlerse tepkisi nasıl olacak bu gündoğdunun. hayatlarında bir eylem bile yapmamışlar

programı ya yarım dinlemişsin yada işine geleni alıp işinize gelmeyen tarafını kırpıyorsun

iş bırakma eylemine karşıyız bundan öğrencilerinde zarar göreceğini ama ek ödeme vermezlerse tüm Türkiyeden meydanlara inip meydanları inleteceğimizi bilsinler dedi.

Banada hükümetin bu kadar zammı vermesi hayal. kabaca yol yemek değerlendirildiği zaman 800 tl ediyor ki yarısına çooktan razıyım tabi büyük kısmını öğretmene verilen ek ödeme olması şartıyla

Eğitim birsen 10 tl dahi ek ödeme alamaz...

(geçen gün okulumuza gelen eğitim bir sen temsilcisine de aynen böyle söyledim)

Sendikan mücadele artık bir marka olan Eğitim Birsen tüm çalışanları düşünen,onlar için gecesini gündüzünü veren,çalışan merkezli,iktidarı her zaman HAK noktasında zorlayan,HAK için HAKKA tapan memurumdur ZAM diyen bir sendika olmadığı için anca "EŞİT İŞEYİN BİZ DE İŞEYECEZ" der anca. :)

format_01' Alıntı:
cesur yürek' Alıntı:
geçen günlerde Beyaz tv de türk eğitim sen başkanı isamil koncuk eğitim bir sen başkanı ahmet gündoğduya sordu.

eğer toplu görüşmede ek ödeme öğretmnlere verilmez ise beraber eylem hatta iş bırakma eylemi yapalım mı?

istemekle bu iş oluyorsa bunu zaman gösterecek vermezlerse tepkisi nasıl olacak bu gündoğdunun. hayatlarında bir eylem bile yapmamışlar

programı ya yarım dinlemişsin yada işine geleni alıp işinize gelmeyen tarafını kırpıyorsun

iş bırakma eylemine karşıyız bundan öğrencilerinde zarar göreceğini ama ek ödeme vermezlerse tüm Türkiyeden meydanlara inip meydanları inleteceğimizi bilsinler dedi.

Banada hükümetin bu kadar zammı vermesi hayal. kabaca yol yemek değerlendirildiği zaman 800 tl ediyor ki yarısına çooktan razıyım tabi büyük kısmını öğretmene verilen ek ödeme olması şartıyla

ben kısaca kabul etmediğini söyledim işime geldiği gibi kısmını sen yazıyorsun. ahmet gündoğdu sonuçta beraber eylem yapmayı kabul etmedi. meydanlara ineceğini söylüyorda hiç meydanlarda gördün mü?

iş bırakmayı öğrencileri düşündükleri için mi? yoksa yemediği için mi yapamıyorlar?
2 gün tüm öğretmenler iş bıraksın gör bak nasıl düzeliyor tüm sistem. burada zaten madur olan her zaman maalesef biricik öğrencilerimiz olmuyor mu?
adam sendikal faaliyet içinderse girmiyor,orda burda geziyor bırakın bu işleri anca kendi kendinizi kandırırsınız.
saygılar

cesur yürek' Alıntı:
format_01' Alıntı:
cesur yürek' Alıntı:

ben kısaca kabul etmediğini söyledim işime geldiği gibi kısmını sen yazıyorsun. ahmet gündoğdu sonuçta beraber eylem yapmayı kabul etmedi. meydanlara ineceğini söylüyorda hiç meydanlarda gördün mü?

bu istenenleri üçe bölsek ve sadece birini istesek bile bize bu 3 de 1 vermezler. :D

Geri