öncelikle belirteyim eğitim birsenliyim.Kürşat_58' Alıntı:size akp nin nasıl bir zihniyette olduğunu bir defa daha gün yüzüne serelim
Darbeyi ilk duyanlardan biride Devlet Bahçeli'ydi. Eve giderken arabasını geri çevirerek parti binasına gitmiş ve parti binasını adeta bir karargaha dönüştürmüştür. Darbeye ilk tepki koyan lider odur. Bir taraftan hükumeti ayakta tutmaya çalışmış bir taraftan kendisine yakın olan komutanları yönlendirmiş, bir taraftan kendi millet vekillerini meclise göndermiş, bir taraftan el altından sivilleri sokağa dökmüştür. Sokağa ilk çıkanlarda ülkücüler olmuştur. Devlet bahçeliden aldığı direktifler sonucunda ümit paşa ordunun başına geçmiş ve darbenin bastırılmasında büyük rol oynamıştır. başbakan Ankara'ya gelememiş, cumhurbaşkanı darbeyi eniştesinden öğrenmiş, iç işleri bakanı ortada yok, melih gökçek keçiörende bir eve saklandığı bir durumda Devlet Bahçeli Darbeye karşı mücadelesini adeta tek başına vermiştir. Darbeden sonra medya devlet bahçeliyi ve ülkücüleri yere göğe sığdıramıyordu. Günlerce her yerde Mustafa Yıldızdoğan nın türkiyem şarkısı, bir elde bozkurt, bir elde Türk bayrağı ile sokaklar meydanlar, tv kanalları doldu taştı. aradan 1 yıl sonra gördük ki, Ne devlet Bahçeliyi anan var, ne ülkücüleri soran var, ne ümit paşanın yaptıkları nede yıldızdoğanın türkiyem şarkısı. Neredeyse darbeyle mücadele yeninden yazılmış. Darbe yine olsa Devlet Bahçelin ve ülkücülerin duruşunda bir değişme olmaz lakin sizdeki vefasızlık o kadar büyük ki....Büyük fotoğrafa bakmaya korktuğunuz için küçük detaylarda boğuldunuz..
Darbe olduğunu duyduğum an başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi ne yapacağımı şaşırdım. Öfkeden sinirden ağlayacak hale geldim ve meydana koştum. Bir büyükşehirde istanbulda izmir veya ankara da değildik ama tepkimizi anında verdik. Ve sendikanın yetkilileri de telefonla arayarak meydanlara bizleri davet etti.Bizi meydanlara koşturan duygu vatan sevgisidir. Kardeşim İLK BİZ koştuk vs. yazılarınız çok anlamsız afedersin ne yarıştırıyoruz burada ... mi? o meydanda tesli ülkücü arkadaşlarda vardı ebs li akpartili de hatta chp li de...kısacası içinde vatan millet sevgisi bir sizde yok. Farklı inançlarda ve fikirlerde olan insanlarda da var.Bu arada devlet bahçeli yi biz iyi anıyoruz merak etme asıl anmayanlar sizin içinizde adamın ayağını kaydırmaya çalışıyorsunuz.(seni tenzih ediyorum)