baygizem' Alıntı:
esenordelarthe' Alıntı:
egitek benim okuluma çok yakın sürekli girip çıkıyorum hiç randevuya ihtiyaç duymadım :| kiminle görüşmek için randevu aldınız merak ettim. ben gelirim dışarıdan geliyorsanız sizi de alıp götürürüm yardımcı olurum hocam.
kolay gelsin
Hocam biz bilmediğimiz için randevu alıp gitmenin daha anlamlı olduğunu dusunduk Mustafa Bey var onunla görüşülecek sanırım ama Genel mudurunde haberi var boyle bir görüşmenın olacagından ..
Sizde facedeki gruba biz göz atın yardımınız olur bizlere muhakkak..
tesekkurler..
sevgili kardeşim çalışmanız da başarılar dilerim. Ancak EĞİTEK bu anlamda doğru adres değil malesef ,
eğer atanmış bir öğretmenseniz ve sıkıntınız BT Sınıflarının durumu yada burada ki diline mürekkep değesicelerin dediği adıyla formatörlük doğrusu Formatör ÖĞRETMENLİK şartlarının iyileştirilmesi amacıyla gidiyorsanız EĞİTEK bu konuda ki muhattaptır.
Yok atanmak istiyorsanız, kadro konusuyla ilgili konuşacaksanız eski adıyla Personel Genel Müdürlüğü yeni İsmiyle İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne gitmeye çalışın.
Dersimizi seçmeli dersler kategorisinde tutan; bilgisayarı bilmediği için fareyi iki tutan bütün çocukları kendi aşağılık kompleksini yenebilmek için bilgisayar cini sanan ve herkes bilgisayar kullanıyor canım diyerek dangalaklığını alenen ortaya koyan bürokrastlar nerede diye merak ediyor ve ders saatlerinin düzeltilmesi için enerji harcamak istiyorsanız Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı muhattaptır.
Eğitekte ki arkadaşlarımız sizi dinler atanmanız konusunda size canı yürekten hakta verirler ama onların elinden gelen birşey malesef mevcut değil. Genede görüşmeler zincirine EĞİTEKten başlamanız iyi olmuş en azından devletin koyu yüzü ile karşılaşmadan önce EĞİTEKte ki branşdaşlarımızla konuşur ve diğer birimlere gitmek için motive olursunuz.
Sevgili kardeşim malesef her birim EĞİTEK gibi değildir diğer daire başkanlıkları ve genel müdürlüklerde devletin soğuk yüzünü görebilirsiniz gene de siz olmadan bu sistemin olmıyacağını unutmadan ve yılmadan yolunuza devam etmenizi canı yürekten dilerim. Yanlış yere de gitse müdürünün tek lafı ile pısıp gelip buralarda ağlayan klavye delikanlılarından çok daha fazla faydanız olacak hem kendinize hem zümrenize .
Atanmanız ve meslek hayatınızda da çevrenizde ki tırsak meslektaşlarınıza inat bu şekilde mert olmanız dileklerimle.