EĞİTEK GENEL MÜDÜR YRD.NIN AÇIKLAMASI MUTLAKA İZLEYİN

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: EĞİTEK GENEL MÜDÜR YARDIMCISININ AÇIKLAMASI MUTLAKA İZLEYİN

konuşmanın son kısımları heyecan verici ama insanın inanası gelmiyor

Video 1 Şubatta yayınlanmış, programda da o tarihlerde yapılmış olsa gerek.

Geçen sürede norm fazlası arkadaşlarımıza okul değiştirildiğini görüyoruz. Egitek ve PGM durumumuzdan haberdarmış ve yılan hikayesine dönen bir çalışma yapıyormuş. Tunay Bey ; çalışma şartları , ücret sorunumuzun çözüleceğini, önümüzü görebileceğimizi, gelecekte bizim branşa daha fazla ihtiyaç olacağını , değerimizin artacağını söylüyor...

Kaçıncı defadır aynı vaatler ama hakkımızda olumlu bir icraat henüz göremedik, görmediğimize de inanmamızı beklemesinler :verymad:

hocamm ee 1 ay geçti bu videodan sonraa..Değişen bir şey var mı yok..bütün öğretmenler 14:30da çıkarken beve hala hala ve hala 17:00'a kadar bekliyorum..Ve teknik servis muamelesi görüyorum..Eylem şart!

çalışma saatlerinde sıkıntı var, teknisyen gibi görülme ve önlerini görememkten şikayetçiler dedi.
hadi hayırlısı

aklı başında birinin konuşması güzel oldu. felaket tellallığı yapmanın manası yok,,, umarım hakkımızda hayırlısı olur...

o meşhur Tunay beyi gördük sonunda :D
ücretle ilgili çalışma derken neyi söylemek istiyor acaba

Allah Allah. Çok şaşırdım ama şöyle de düşündüm : Bunları bilmemeleri imkansızdı.
İnşaallah güzel kararlar çıkar da durum daha kötüye gitmez.

Yine laf.!! Bizim sıkıntılarımızı duymayan mı kaldı? Bol keseden umut dağıtıyor. Fatih buyuk ihtimalle patlar zaten. sen bt önemlı de, hıc bır şey yapma. Anca Laff

Şu düzenleme çıksada hepimiz rahat etsek.
En azından Tunay bey durumdan haberdar. Sanırım sesini diğer müdürlere iletemiyor. Bakalım olumlu gelişmeler olması dileğiyle.

ben izleyemedim izleyen biri yazabilirmi tunay beyin söylediklerini kısaca en dikkat çekilenlerini

bunlar söyleneli çok oldu ama basın açıklaması daha birkaç gün önce yapıldı norm yönetmeşiği değişti ama bizle alakalı olumlu bir gelişme olmadı tunay bey napsın onun da eli uzanmıyodur her yere, haklarımızı bilse de düzeltemiyodur bazı şeyleri

izlerken içimde bir umut ışığı yandı ama inanasım gelmiyor şartların iyileşeceğine (İnşalah düzelir) ..okadar bezmişim demek...
Sanki ücret sıkıntısı derken..bizi 5 e kadar tutup daha çok paramı verecekler acaba..şahsen istemem...3e kadar durayım varsın parası az olsun..şimdi gencim ama bu şartlar altında erkenden çökerim gibi geliyor..

nermin_böte' Alıntı:
izlerken içimde bir umut ışığı yandı ama inanasım gelmiyor şartların iyileşeceğine (İnşalah düzelir) ..okadar bezmişim demek...
Sanki ücret sıkıntısı derken..bizi 5 e kadar tutup daha çok paramı verecekler acaba..şahsen istemem...3e kadar durayım varsın parası az olsun..şimdi gencim ama bu şartlar altında erkenden çökerim gibi geliyor..
Olur mu hocam gençken çalışmak lazım :)

sisss' Alıntı:
nermin_böte' Alıntı:

olurmu hocam bir daha ele gecmez bu günler iyi değerlendirmek lazım..hakkımızda hayırlısı

"çalışma saatleri ile ilgili problemleri var,bunlardan haberdarız " dedi :!: :++: sesimiz duyulmaya başlandı

ücret iyileştirmesi diyor, formatör olan zaten full alıyor daha ne olacak, neresini düzeltecek. ayrıca bilgisayar öğretmeni ile başka branşlardan formatör olanların bir ayrımı yapılmalı artık, benim 4 senede aldığım hakları 2 aylık kursla alanlar var, bence haberi yok hala, samimi bulmadım. zaten bu yayınlanalı 1 ay olmuş, hele son yayınlanan duyurudan sonra iyice saçmalamışlar. madem farkındasın, bizimle ilgili sorunlara adam gibi bi açıklama yazdırsaydın, faydası olacağına inanmıyorum.

nermin_böte' Alıntı:
sisss' Alıntı:
nermin_böte' Alıntı:

olurmu hocam bir daha ele gecmez bu günler iyi değerlendirmek lazım..hakkımızda hayırlısı
aynenbenim için en önemlisi çalışma saatleri ücret artışı olmasın yeterki diğer öğretmenlerle çıkalım

Programda özellikle Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinin sorunlarının bilindiği vurgusu bir kaç kez yapıldı. Ben bu sorunun kısa zamanda çözüleceğini düşünüyorum. Bürokrasinin ne kadar ağır işlediği unutmayalım. Başbakan bu projenin arkasında, bu projeyi yürütecek olan bilişimcilerin görmezden gelineceğini düşünmüyorum.

"Şahsi Fikrim"
Bence adam hiç bi umut ışığı vermemiş.
Biliyorum dediği sorunları bilmeyen yoktur zaten.
Öğrencilerin bilgisayarla haşir neşir olması doğrumudur değilmidir tartışılır gibi bi laf etti yanlış algılamadıysam. Burdan hareketle derslere hepten elveda da diyebiliriz.
Bilişim Teknolojileri öğretmenliği mezunları öğretmen olarak mezun oldular öğretmenlik yapacaklar da dememiş.
Açık açık sınıflara BT kurulduğunda yani Fatih p. tamamlandığında bu kendini öğretmen sanan BT öğretmenleri sınıflara gidip, kullanamayan öğretmenlere yardım edecekler demiş. (Sınıfda atıyorum akıllı tahtada sorun olacak, öğretmen diyecekki bir öğrenciye git bilmemkimi çağır da şuna bi baksın. Öğrenciler bizi öğretmen değil tamirci olarak bilecek. haklılarda 6. sınıfa gelene kadar benm öğretmen olduğumu nerden bilsin.)
Hadi dersleri geçtik formatör kadrosu verilecek de dememiş, her dönem bekleriz yine formatörlük gelecekmi, ders olacakmı, olacaksa kaç saat, bu senede norm fazlası olacakmıyım, başka bi okula gidecekmiyim vs.
Ama şu proje bi gerçekleşsin BT sınıfını kullanmamayı düşünüyorum açıkcası derslerimde, giderim sınıfa açarım akıllı tahtayı anlatırım türkçe, matemetik anlatır gibi çıkarım sonrada. BT sınıfında işleyince çocuklar zaten hiç görmemiş gibi internete, oyuna saldırıyorlar, bu devirde matematik, fen anlatmak bile zorken notu olmayan dersi kim dinlesinki, sınıfta uslu uslu duran sınıflar bt sınıfına girince sanki kendilerinden geçiyolar.
Bence kısa sürede bişey çıkmaz, hele şu proje iyice netleşene, okullara kurulana kadar da çıkmaz sanırım.
Ya da ben çok karamsarım, kaç yıl oldu bu formatörlük davası çıkalı bir de öyle düşünün.
Yine çok yazmışım, demekki baya dolmuşum yine :)
Hadi kalın sağlıcakla....

Masallaaaaa masallaaaaaaa.

Kötümser olmak istemyorum ama düzenleme denilen şey yapılsa bile o düzenlemenin gerçek bir düzenleme olacağına inamıyorum ben ama yine de öyle ya da böyle sesimiz duyulması önemli. Yalnız yine söylüyorum tam da düzenlemelerin olduğu bir zamanda Eylem yapılmalı artık niye bekliyoruz anlamaıyorum.

Bizleri Eğiteke bağlasalar eminim bu kadar sıkıntı yaşamazdık. Tuna Beyi dinlerken kendimi vazgeçilmez buldum ama gerçek öyle değil maalesef şu bizimle ilgili çalışma yapılıyorsa (halaa) bi an önce bitsede önümüzü görebilsek.

ütopyada' Alıntı:
hocamm ee 1 ay geçti bu videodan sonraa..Değişen bir şey var mı yok..bütün öğretmenler 14:30da çıkarken beve hala hala ve hala 17:00'a kadar bekliyorum..Ve teknik servis muamelesi görüyorum..Eylem şart!

sözleşmeliyim ve formatör bile olamıyorum onu bile arar olduk din ve müzik derslerine giriyorum

Geri