EĞİTEK Genel Müdürü ne Mesaj Gönderme Servisi Hizmete Girdi

Kodla Büyü
Ben yazdım bile

Sayın Genel Müdürüm
Bilişim Tek. öğretmenleri olarak Bilişim Tek. Formatör Öğretmenliği uygulamasından büyük sıkıntılarımız var deslerimiz seçmeli olduğu için formatör olmaya mecbur kılınıyoruz yoksa derslerimizi doldurmak için okul okul gezmek zorunda kalıyoruz. Bizim tek isteğimiz Rehber Öğretmenlerin çalışma şekline kavuşmak yani çalışma saatlerimiz onlar gibi olsun biz idareci mesai saatlerine değil öğretmenler için olan mesai saatlerine tabi olmak istiyoruz. Sömestr tatilimizi yaz tatilimizi istiyoruz.Sonuçta biz öğretmeniz ünvanımız öğretmen. Bilişim Tek. alan öğretmenlerine Bilişim Tek. For. Öğretmenliği kadrolu verilsin diğer branşlara görevlendirme şeklinde devam etsin bir çok arkadaşımızla sık sık görüşüyoruz bir çok arkadaş formatörlüğü mecbur kaldığı için istiyor severek isteyerek yapmıyor lütfen buna bir çözüm bulun.
Saygılarımla

Bu isteğiniz zorunlu formatörlükten daha beter olur. Tef veya esef mezunu olup ilköğretimde çalışanların kadrosu formatör olarak değiştirilirse meslek lisesine geçememe gibi bir problem ortaya çıkar bence.

hhtc' Alıntı:
Ben yazdım bile

Bilişim Tek. alan öğretmenlerine Bilişim Tek. For. Öğretmenliği kadrolu verilsin

IOO BILISIM TEKNOLOJILERI DERSI SECMELI OLMASA

sayin bakanim
evvela goreviniz hayirli ugurlu olsun. Sayin bakanim benim deginmek istedigim konu Bilisim teknolojileri dersinin secmeli olusu...6,7,8 siniflarda ders saati 1 olusu.

Her konusan burokrat veya bakan; amacımız teknoloji caginin gerisinde kalmamak diyor ama tum iLKOGRETiMLERDE BT DERSI SECMELI... Ve KARNEDE NOTU yok.

Ayrica 6,7,8 siniflarda ders yuku 1... Bunun 4,5 siniflarda oldugu gibi 2 saat olmasi lazim.

Bu konulara bir cozum bulunmasi cok yerinde olur.

dünyanın mesajını gönderdim iki gündür mail almaktan bi hal oldum. en son gönderdiğim ad abuzer :D

1 hafta daha atarsam 8:00-17:00'yi 9-15:00 yaparım heral. durmak yok yola devam mal değil ya elbet diyecek nedir bu formatörlük :D

BBNET
Geri