S s_ozberk@hotmail.com Site Gezgini Mesajlar 49 10 Mart 2008 #1 Arkadaşlar bir şeyi merak ettim. Bu EBİTEFO sınavında 50'yi geçenlerin okul formatörü olarak görevlendirilme durumu var mıdır?
Arkadaşlar bir şeyi merak ettim. Bu EBİTEFO sınavında 50'yi geçenlerin okul formatörü olarak görevlendirilme durumu var mıdır?
rusensahin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 739 10 Mart 2008 #2 Böyle bir şey ilk defa sizden duydum ikisi çok farklı şeyler hocam...
S s_ozberk@hotmail.com Site Gezgini Mesajlar 49 10 Mart 2008 #3 Hocam şöyle diyeyim: Okul formatörü görevlendirirken uygulanan seçenekler arasında 2006 EBİTEFO sınavında başarılı olmak var mıydı aceba? Benimki bir merak.
Hocam şöyle diyeyim: Okul formatörü görevlendirirken uygulanan seçenekler arasında 2006 EBİTEFO sınavında başarılı olmak var mıydı aceba? Benimki bir merak.
S s_ozberk@hotmail.com Site Gezgini Mesajlar 49 10 Mart 2008 #5 Yorum yapıp bizi aydınlatma zahmetinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Y yuksel67 Üye Mesajlar 19 11 Mart 2008 #7 6 AYLIK 2 GÖREVLENDİRMEYLE YILI KURTARIYORUZ FORMATÖRLER OLARAK SINAV FİLANDA GEREKMİYO :+1:
I inanpolat Üye Mesajlar 11 11 Mart 2008 #8 eğici for.. yaz tatili olmaması beni düşündürüyor (yoksa var mı?).... :? :?