Re: Denge Tazminatı
enginniyazi' Alıntı:
burjuva' Alıntı:
format610' Alıntı:
Arkadaşlar ben 6 gün önce eğitekte idim. Bu konu aradaki bizden sorumlu olan şube müdürüne soruldu. Müdür bu yönerge için sabahlara kadar çalıştığını söyledi. Aramızdan eğitici bir abimiz eğer bu problem çözülmezse bu yola çok az kişiyle devam etmeniz gerekir şeklinde bir karşılık verince şube müdürü ayne şunu söyledi isterse bir eğitici bile kalmasın! dikkatinize haberiniz olsun bırakmayacam diyenler biraz bu lafı düşünsün...
neden birazda iğneyi knedimize batırmıyoruz!
adam sabahlara kadar uğraştım diyor
karşılığında düzelmezse bırakırız tek başına kalırsın deniyor
valla az bile demiş
bende eğiticiyim ama burda yazılanları okuyunca
bazen az bile yapıyorlar
diye aklımdan geçmiyor değil!!!
.
İLGİNÇÇÇÇÇ
Demek az bile söylemiş. Hocam nedir bize yaptıklarını "az bile" diye nitelemene sebep olacak davranışlarımız??? Neymiş burada yazılanlardan hangileri seni bu kadar acımasız yaptı? İlginç, çok ilginç. Yani söylenen her söze "hee peki" diyerek kafamızı sallamamız mıdır sizce uygun olan? Eğer anlatılan olaydaki ilgili, "isterse bir kişi kalsın" ifadesini kullanmamış olsaydı o zaman "sabahlara kadad uğraştım" sözü değerli olabilirdi. Ama bu durumda hiç de inandırıcı olmadıkları bir kez daha gözler önüne serilmiş oluyor bence.
Bir kişi bile kalsa önemsemeyecekleri kadar ciddiye aldıkları bir durum var demek... Yazık ve son kez İLGİNÇ...
meb in mail grubunda
denge tazminatı ile ilgili sorunuzu biliyoruz ve çözüm için uğraşıyoruz dedikten sonra
daire başkanları ve genel müdürler dahil
kullandığı bir mail grubuna 20 tane biz işi bırakırız, ''
projelerinizi kendiniz yürütürsünüz'' diye mesaj atılıyorsa
sabahlara kadar uğraştık sıkıntılarınızı gidermek için yönerge hazırladık dendikten sonra
işi bırakırız tek başınıza kalırsınız deniyorsa
sonuna kadar hak veririm
ne demesini bekliyordunuz
sizi muhatab alıp açıklama yapan bir daire başkanının
etme yapma nolur gitme diye yalvarmasını mı
zaten bu denge tazminatı kesilmeye başlayınca benimki kesildi başkalarının ki de kesilsin diye, sağa sola sadece görüşten ibaret olan bu yazıyı gönderende eğiticciler değil mi :!:
hak aramaktan bahsediyorsunuz
hak aramak uluorta yerde zehir zemberek birilerine hakaretle olmaz
denge tazminatınız kesildi ve haksız bir uygulama olduğunu düşüşünüyorsunuzda neden mahkemeye gitmediniz
sözde hak aramak!!!
lafla peynir gemisi yürümüyor