mr.nfyc' Alıntı:58 TEF
Zorunlu hizmetin var mı hocam ?
mr.nfyc' Alıntı:58 TEF
yok hocam. zorunlu hizmet yükümlüsü değilimaktasankara' Alıntı:mr.nfyc' Alıntı:58 TEF
mr.nfyc' Alıntı:yok hocam. zorunlu hizmet yükümlüsü değilimaktasankara' Alıntı:mr.nfyc' Alıntı:58 TEF
neden sordun
hmm. peki , inşallah hayırlısı olur hocam hepimiz için, il dışı başvurusu yapmıştım 2 hafta önceki, haymana ve şereflikoçhisarı yazmamıştım. oralar 38 44 50 lerle kapattı. biraz üzülmüştüm ama sonra özür grubu açılınca hayırlısı inşallah budur demek istedim. Yazsam oraları gelecekti ve merkeze çok uzak yerlerdi, şimdi belkide daha yakın merkezi yerler gelebilir tabi TEF faktörüde var.aktasankara' Alıntı:mr.nfyc' Alıntı:yok hocam. zorunlu hizmet yükümlüsü değilimaktasankara' Alıntı:mr.nfyc' Alıntı:58 TEF
neden sordun
Merak ettim, merkezi mi isteyeceksiniz ilçeleri mi diye, ben zorunlu hizmet yükümlüsüyüm uzak ilçeleri istemek zorundayım, puanında benden yüksek o yüzden merakım
mr.nfyc' Alıntı:hmm. peki , inşallah hayırlısı olur hocam hepimiz için, il dışı başvurusu yapmıştım 2 hafta önceki, haymana ve şereflikoçhisarı yazmamıştım. oralar 38 44 50 lerle kapattı. biraz üzülmüştüm ama sonra özür grubu açılınca hayırlısı inşallah budur demek istedim. Yazsam oraları gelecekti ve merkeze çok uzak yerlerdi, şimdi belkide daha yakın merkezi yerler gelebilir tabi TEF faktörüde var.aktasankara' Alıntı:mr.nfyc' Alıntı:yok hocam. zorunlu hizmet yükümlüsü değilimaktasankara' Alıntı:mr.nfyc' Alıntı:58 TEF
neden sordun
Merak ettim, merkezi mi isteyeceksiniz ilçeleri mi diye, ben zorunlu hizmet yükümlüsüyüm uzak ilçeleri istemek zorundayım, puanında benden yüksek o yüzden merakım
seferzafer' Alıntı:2 sene önce 80 puanla geldim. fikir verebilir. çankaya.