evet maalesef her zaman iktidarlara yakın olan sendikaların başkanlarıKürşat_58' Alıntı:kimin geldiğinin önemi yok zaten akp nin bakanı gibi çalışacaklar. tahminen konya il başkanı latif selvi gelecek. oda evlere şenlik
Hasanhoca' Alıntı:Bayram Meral veya Süleyman Çelebi olsun, unutmuşum! onlar zaten sendika başkanı iken milletvekili olmuşlardı değil mi?uhaha:
Dağılalım beyler.
hasanhoca cehcah isimli hesapla bir ilgin var mı. onun bu alandaki boşluğunu çok güzel dolduruyorsun. cehcahın banlanması ve senin avukatlığa soyunma zamanın aynı tarihlere denk geliyor. tarzında anımsatmıyor değil..Hasanhoca' Alıntı:Bayram Meral veya Süleyman Çelebi olsun, unutmuşum! onlar zaten sendika başkanı iken milletvekili olmuşlardı değil mi?uhaha:
Dağılalım beyler.
hasanhoca cehcah isimli hesapla bir ilgin var mı. onun bu alandaki boşluğunu çok güzel dolduruyorsun. cehcahın banlanması ve senin avukatlığa soyunma zamanın aynı tarihlere denk geliyor. tarzında anımsatmıyor değil..[/quotebidene' Alıntı:Hasanhoca' Alıntı:Bayram Meral veya Süleyman Çelebi olsun, unutmuşum! onlar zaten sendika başkanı iken milletvekili olmuşlardı değil mi?uhaha:
Dağılalım beyler.
ewt tek farkları bu. birde cehcah tehdit eder diyarbakıra çağırırdıhakanotuken' Alıntı:hasanhoca cehcah isimli hesapla bir ilgin var mı. onun bu alandaki boşluğunu çok güzel dolduruyorsun. cehcahın banlanması ve senin avukatlığa soyunma zamanın aynı tarihlere denk geliyor. tarzında anımsatmıyor değil..[/quotebidene' Alıntı:Hasanhoca' Alıntı:Bayram Meral veya Süleyman Çelebi olsun, unutmuşum! onlar zaten sendika başkanı iken milletvekili olmuşlardı değil mi?uhaha:
Dağılalım beyler.
körükörüne bağlılık olarak benziyorlar ama cehcah küfür ve hakaret içerikli yorumlar yapardı hasanhoca da bu yok
Bak onu yeni duydum.Ne yapacakmış Diyarbakırda? Çağırılıp davete icabet eden arkadaşlardan anlatmalarını beklerim :mrgreen:bidene' Alıntı:ewt tek farkları bu. birde cehcah tehdit eder diyarbakıra çağırırdıhakanotuken' Alıntı:hasanhoca cehcah isimli hesapla bir ilgin var mı. onun bu alandaki boşluğunu çok güzel dolduruyorsun. cehcahın banlanması ve senin avukatlığa soyunma zamanın aynı tarihlere denk geliyor. tarzında anımsatmıyor değil..[/quotebidene' Alıntı:Hasanhoca' Alıntı:Bayram Meral veya Süleyman Çelebi olsun, unutmuşum! onlar zaten sendika başkanı iken milletvekili olmuşlardı değil mi?uhaha:
Dağılalım beyler.
körükörüne bağlılık olarak benziyorlar ama cehcah küfür ve hakaret içerikli yorumlar yapardı hasanhoca da bu yok
kakababa nikli arkadaşa tehdit mesajları atmıştı sanırım ancak silinmiş tüm mesajlar.COBOL' Alıntı:Bak onu yeni duydum.Ne yapacakmış Diyarbakırda? Çağırılıp davete icabet eden arkadaşlardan anlatmalarını beklerim :mrgreen:bidene' Alıntı:ewt tek farkları bu. birde cehcah tehdit eder diyarbakıra çağırırdıhakanotuken' Alıntı:hasanhoca cehcah isimli hesapla bir ilgin var mı. onun bu alandaki boşluğunu çok güzel dolduruyorsun. cehcahın banlanması ve senin avukatlığa soyunma zamanın aynı tarihlere denk geliyor. tarzında anımsatmıyor değil..[/quotebidene' Alıntı:Hasanhoca' Alıntı:Bayram Meral veya Süleyman Çelebi olsun, unutmuşum! onlar zaten sendika başkanı iken milletvekili olmuşlardı değil mi?uhaha:
Dağılalım beyler.
Bu arada Beni hiç çağırmadı
bidene' Alıntı:ewt tek farkları bu. birde cehcah tehdit eder diyarbakıra çağırırdıhakanotuken' Alıntı:hasanhoca cehcah isimli hesapla bir ilgin var mı. onun bu alandaki boşluğunu çok güzel dolduruyorsun. cehcahın banlanması ve senin avukatlığa soyunma zamanın aynı tarihlere denk geliyor. tarzında anımsatmıyor değil..[/quotebidene' Alıntı:Hasanhoca' Alıntı:Bayram Meral veya Süleyman Çelebi olsun, unutmuşum! onlar zaten sendika başkanı iken milletvekili olmuşlardı değil mi?uhaha:
Dağılalım beyler.
Seredar' Alıntı:Düşüncelerini paylaşanları anlıyorum da aşağıdaki yazı niye bazılarını gerdi onu anlamıyorum. :wink:
:+1:Hasanhoca' Alıntı:Bayram Meral veya Süleyman Çelebi olsun, unutmuşum! onlar zaten sendika başkanı iken milletvekili olmuşlardı değil mi?uhaha:
Dağılalım beyler.
bidene' Alıntı:evet benide çağırdı![]()
bidene' Alıntı:
bidene' Alıntı:hasanhoca cehcah isimli hesapla bir ilgin var mı. onun bu alandaki boşluğunu çok güzel dolduruyorsun. cehcahın banlanması ve senin avukatlığa soyunma zamanın aynı tarihlere denk geliyor. tarzında anımsatmıyor değil..Hasanhoca' Alıntı:Bayram Meral veya Süleyman Çelebi olsun, unutmuşum! onlar zaten sendika başkanı iken milletvekili olmuşlardı değil mi?uhaha:
Dağılalım beyler.
Sende hayırsever insanlarla uğraşma kardeşim.hakanotuken' Alıntı:bidene' Alıntı:
Rıza sarraf ve bakanları eleştirdiğim için beni dövecekmiş![]()
Nerden biliyorsun döveceğini? Belkide karpuz kesecekti sana.COBOL' Alıntı:Sende hayırsever insanlarla uğraşma kardeşim.hakanotuken' Alıntı:bidene' Alıntı:
GRİNGO' Alıntı:Nerden biliyorsun döveceğini? Belkide karpuz kesecekti sana.COBOL' Alıntı:Sende hayırsever insanlarla uğraşma kardeşim.hakanotuken' Alıntı:bidene' Alıntı: