Aynı hatayı bizde de veriyor.g.cetin.66' Alıntı:bende ve kardeşimin eşinde sürekli bu hatayı vermeye devam ediyor
Çıkış yap tarayıcı önbelleğini temizle yeniden giriş yap.g.cetin.66' Alıntı:bende ve kardeşimin eşinde sürekli bu hatayı vermeye devam ediyor
Denedim farketmedi.hasari' Alıntı:Çıkış yap tarayıcı önbelleğini temizle yeniden giriş yap.g.cetin.66' Alıntı:bende ve kardeşimin eşinde sürekli bu hatayı vermeye devam ediyor
Aynen öylexxxben' Alıntı:""" Muhtemel Boşalacak Kurum Kontenjanları; İl Milli Eğitimlerde belirlenen boş kontenjanların dışında, bu kurumlardan özür durumuna bağlı başvuruda bulunmuş öğretmen sayısını ifade etmekte olup atama işlemi sırasında bu kurumlardan ayrılan öğretmen sayısı kadar atama yapılacaktır. Atama işlemi sırasında ayrılan olmaması durumunda bu kurumları tercih eden öğretmenlerin bu tercihleri değerlendirmeye alınmayacaktır."""
Ben mi yanlış anladım yoksa "Muhtemel Boşalacak Kurum Kontenjanları yazan kurumlardaki öğretmenlerin başka bi yere tayini çıkmazsa senin oraya tercihin 'ölü tercih' olacak " demek mi ?
ahmetconkara' Alıntı:Aynen öylexxxben' Alıntı:""" Muhtemel Boşalacak Kurum Kontenjanları; İl Milli Eğitimlerde belirlenen boş kontenjanların dışında, bu kurumlardan özür durumuna bağlı başvuruda bulunmuş öğretmen sayısını ifade etmekte olup atama işlemi sırasında bu kurumlardan ayrılan öğretmen sayısı kadar atama yapılacaktır. Atama işlemi sırasında ayrılan olmaması durumunda bu kurumları tercih eden öğretmenlerin bu tercihleri değerlendirmeye alınmayacaktır."""
Ben mi yanlış anladım yoksa "Muhtemel Boşalacak Kurum Kontenjanları yazan kurumlardaki öğretmenlerin başka bi yere tayini çıkmazsa senin oraya tercihin 'ölü tercih' olacak " demek mi ?
bu hatayı hala alan bir tek ben miyim? dün gece açılıyordu bu sabah açılmaz oldu da....g.cetin.66' Alıntı:bende ve kardeşimin eşinde sürekli bu hatayı vermeye devam ediyor
illegal01' Alıntı:Tercihlerle ilgili bi sorum olacak, Konya'nın merkez olmayan bir ilçesinden merkeze il içi başvuru yapacağım fakat herkesin söylediğinin aksine bana tüm merkez okullar açılıyor. Benimki mi yanlış, diğerleri mi anlamadım.
Bilgisi olan var mı bu konuda?
neskam' Alıntı:benimde bir sorum olacak ilin genelindeki okulları tercih edebiliyor muyum yoksa eşim bulunduğu ilçeyi mi yazacağım...mebbis sayfamda okulları yazıyorum yazmama izin veriyor bilgisi olan arkadaşım yardım edebilir mi teşekkürler...
illegal01' Alıntı:Tercihlerle ilgili bi sorum olacak, Konya'nın merkez olmayan bir ilçesinden merkeze il içi başvuru yapacağım fakat herkesin söylediğinin aksine bana tüm merkez okullar açılıyor. Benimki mi yanlış, diğerleri mi anlamadım.
Bilgisi olan var mı bu konuda?