forzabilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 389 12 Eylül 2017 #1 Arkadaslar ben il disiyla geldim.Esim de es durumuyla yeni geldi farki vi ilceye.Bu ikinci es durumunda ben esimin ilcesine tayin isteyebilirmiyim.
Arkadaslar ben il disiyla geldim.Esim de es durumuyla yeni geldi farki vi ilceye.Bu ikinci es durumunda ben esimin ilcesine tayin isteyebilirmiyim.
julian41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 475 12 Eylül 2017 #3 15-16 eylül'de il içi eş özrü için yeniden başvuru ekranı açılacağı açıklanmıştı. Eşinizle ayrı ilçeye düştüğünüz için başvurabilirsiniz diye biliyorum hocam.
15-16 eylül'de il içi eş özrü için yeniden başvuru ekranı açılacağı açıklanmıştı. Eşinizle ayrı ilçeye düştüğünüz için başvurabilirsiniz diye biliyorum hocam.
S sonix Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 281 12 Eylül 2017 #4 Bende aynı durumdayım. Klavuzda yeni yayınlandı.. sanırım tekrardan başvuru yapabileceğiz .
sadoo_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 336 12 Eylül 2017 #5 Klavuzu aradım bulamadım hocam paylaşabilir misin?
forzabilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 389 12 Eylül 2017 #6 Kilavuzda 1 yili doldurmadan tayin isteyemezsiniz ibaresi var arkadaslar.Acaba bizle ilgili mi.
sadoo_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 336 12 Eylül 2017 #7 Adaylığı kalkmamış olanlarla ilgili hocam o bir yıl şartı
H huseyinkorkmaz Aktif Üye Mesajlar 102 14 Eylül 2017 #8 eş durumunda süre söz konusu değildir kez eş durumu açılırsa o kadar başvurabilirsiniz