Pardon da hocam müdürünüz bulunduğu mevkiyi sonuna kadar kötüye kullanmış, sizler de susmuş ve izlemişsiniz. İşini düzgün yapan bir müdürün eşiyle aynı okulda olmasının sorun olacağını düşünmüyorum. Belki -ister istemez- ufak tefek görmezden gelmeler olabilir sonuçta insanız ama bu kadarı da göreve ihanetttir. Bu durum karı kocanın aynı okulda olması ile ilgili bir durum değil kişinin sütü bozukluğundan ileri gelir.e_sa' Alıntı:bence kesinlikle karı koca aynı okulda olmamalı.heleki bunlardan biri idareciyse.mutlaka ayrım olacaktır ve mutlaka hatalar yapılacaktır.emin olun herkesin gözü sizin üzerinizde olacak hatalar çoğaldıkça isyanlar olcak ve huzurunuz bozulacaktır.ben böyle bi okulda çalışıyorum çünkü.müdürün toplantısı mı var karısıda glmiyo, çocukmu rahatsızlandı hanfendi 1 hafta yok,müdüre hizmet içi eğitim mi çıktı karısını alır gider gibi...daha neler neler.ama ek dersi ne hikmetse hep full alır.MEB in buna bi an önce çözüm bulması kesinlikle karı kocanın aynı okulda çalışmasını engellemesi gerekir.