E-Akademi tamamlamadı sorunu

Kodla Büyü

teacherxxx

Site Gezgini
E-Akademi Bilişim Teknolojileri dersini 2 kez tamamlama ve sertifika numaramı vermesine rağmen Mebbiste eğitimi tamamlamadı bilgisi çıkıyor. Sorunu nasıl halledebiliriz?

mebin mantıksız bir işi daha ...aynen 2 defa bitirdik ama..tamamlamadı diye yazıyor

E-Akademi eğitim sayfasında tamamladığım görünüyor. Hatta sertifika numaram yazıyor. Ama Mebbis Kişisel Bilgilerimde tamamlamadı diye bilgi çıkmaya başladı.

arkadaşlar e-akademideki eğitime öğretmenler de katılabiliyor mu?.
mebbis şifrem ile giriş yapmaya çalışyırorum hata veriyor.

arkadaşlar ben bilgi edinmeye mail attım daha önce bende de öyle yazıyordu...düzelttiler

sertifika numarası oluşmuşsa sorun yok arkdaşlar,
e-akademi kayıtları mebbis deki modülle anlık çalışmıyor sonradan güncelleniyor

sertifika numarası nasıl olusuyor ben tamamladım ıncele yazıyor mebbıste ıse kaydı yok yazıyor

karinca_52' Alıntı:
murat_alb' Alıntı:

evet .. katılabiliyor

Hocam giriş yapmaya çalışıyorum ne şifre hatalı diyor ne giriş yapıyor. Kullanıcı adı ve parolayı girip "Giriş" e basınca tekrar login ekranına dönüyor. Login ekranının altında yer alan "E-Akademi Sistemi Sadece Eğitim Yöneticilerine Açıktır. " ifadesi mi belirleyici acaba.
https://mebbis.meb.gov.tr/eakademilogin.aspx

murat_alb' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
murat_alb' Alıntı:

evet .. katılabiliyor

Hocam giriş yapmaya çalışıyorum ne şifre hatalı diyor ne giriş yapıyor. Kullanıcı adı ve parolayı girip "Giriş" e basınca tekrar login ekranına dönüyor. Login ekranının altında yer alan "E-Akademi Sistemi Sadece Eğitim Yöneticilerine Açıktır. " ifadesi mi belirleyici acaba.
Hocam "E-Akademi Sistemi Sadece Eğitim Yöneticilerine Açıktır." Siz yönetici değilseniz giremezsiniz, boşuna çabalamayın.

KöfteHoRr' Alıntı:
murat_alb' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
murat_alb' Alıntı:

evet .. katılabiliyor

Hocam "E-Akademi Sistemi Sadece Eğitim Yöneticilerine Açıktır." Siz yönetici değilseniz giremezsiniz, boşuna çabalamayın.

ben nasıl giriyorum ya hocam ... hatta bitti bile hepsi :D

murat_alb' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
herkes girebiliyor ve bitirebiliyor , örnek ben :)

mebbisde puanda veriyor

eğitim yöneticisimisiniz hocam, ya da isminiz meb'e bir formda filan mı gitti, ya da bir başvuru mu yaptınız bir yerlere.
ben e-özlüğe girdiğim kullanıcı adım ve parolam ile https://mebbis.meb.gov.tr/eakademilogin.aspx adresine girdiğim de girmiyor.

Ne yapmalıyım

yok hocam yönetici değilim.... siz açılmıyor deyince şimdi tekrar denedim.... açılıyor ...ve eğitimlerin hepsini bitirdiğimi görüyorum şuan...

burdan girebiliyorum....

hiç bir yerede başvurmadım :wink: yeni bir okula atandıysanız yeni şifrenizi alıp öyle deneyin ... internet exp. da açıyorum sıkıntı yok

yok hocam yeni atama filan değilim.aynı siteden giriş yapmaya çalışıyoruz. daha yeni şifreyi değiştirdim ve tekrar deneyim dedim ve aşağıdaki gibi bir hata aldım bu sefer... hırs ettim girmem lazım artık.

Ekli dosyalar

• 111.JPG
    111.JPG
    45.7 KB · Görüntüleme: 1,340
valla sadece yöneticelere diyor ama anlamadım bende bu işi....ama sonunda iyi bişey olacaksa yaşadık :puhaha:

Kimilerine açılıp kimilerine açılmaması enteresan bir durum. Mesela bana da açılmıyor. Sistem sadece eğitim yöneticilerine açıktır diyor. Şimdi de kullanıcı sisteme eklenemedi diyor. :?

formatör görevlendirmesi mebbiste işli olanlara açık olabilir mi?
şu an biten bir görevlendirmem mebbis te işlenmemiş halen görevli gözüküyorum.

Formatör değildir hocam e-akademi şu aşamada yöneticiler için tasarlanmıştı,
ama üzerinizde geçici görevlendirme ile idarecilik varsa yada daha evvel oldu ve özlük kapatmadıysa bu olabilir,
birde mebbis kullanıcı blokları ile ilgili bir çalışma olmuştur ve bazı arkadaşlar öğretmen olduğu halde idareci gibi bloklanmıştır onlarda tcleri ile giriyordur neticede test aşaması buda hatlardan bir zamanla ayıklanacaktır.

bu akademiyi bitince ne olacak acaba...müdürmü yapacaklar maaşımızmı artacak

blue123' Alıntı:
bu akademiyi bitince ne olacak acaba...müdürmü yapacaklar maaşımızmı artacak

geçen kamudanhaberde bir yazı vardı... kariyer basamak sınavlarında ek puan getirecek diyordu

Hocam ben bugun katıldım ve bitirdim e-akademi bilşim tek eğitimini

Mebbiste -Kişisel bilgilerimde--e-akademi kısmına girdiğimde

e-Akademi Kaydınız Bulunmamaktadır!

diyor.Ne yapmak gerekiyor.Bilgi verebilirseniz, sevinirim.Sizdede böylemiydi ?
Hani bugün bitirdim-sisteme geçmesi için zaman mı ? Gerekiyor.
Birde yönetici filan değilim Bilg.Ögrt.yim.

Okulldan birşey mi ? yapılması lazım e-akademi kaydı için.

bitirdiyseniz eklenir hocam ... 19 undan sonra büyük bit ihtinal eklenir ... 4-4-4- eğitimide öyle biraz geç eklenmişti

memo-x' Alıntı:
Hocam ben bugun katıldım ve bitirdim e-akademi bilşim tek eğitimini

Mebbiste -Kişisel bilgilerimde--e-akademi kısmına girdiğimde

e-Akademi Kaydınız Bulunmamaktadır!

diyor.Ne yapmak gerekiyor.Bilgi verebilirseniz, sevinirim.Sizdede böylemiydi ?
Hani bugün bitirdim-sisteme geçmesi için zaman mı ? Gerekiyor.
Birde yönetici filan değilim Bilg.Ögrt.yim.

Okulldan birşey mi ? yapılması lazım e-akademi kaydı için.
hocam
Mebbis.meb.gov.tr sayfasını açıp
alt taraftaki seçeneklerden e-akademi yazana tıklarsanız açılış sayfasına girebiliyorsunuz.
yada daha kısa olsun derseniz
adresine tıklayarakta girmeye çalışabilirsiniz.

Bu noktadan sonrası biraz okuma yeteneğine kalıyor mebbis kullanıcı adı ve şifre gireceğiniz alanın altındaki siyah yazıları okursanız orada

" Yukarıdaki resmi okuyamadığınızda sayfayı yenileyin.
E-Akademi Sistemi Sadece Eğitim Yöneticilerine Açıktır.
" yazdığını göreceksiniz eğer eğitim yöneticisi değilseniz ve vaktiniz bol aman Mebbiste açık varmı kurcalayayım gibi hobileri olan biri değilseniz bu alana şu an için girmeniz gerekmediğini göreceksiniz.

Ben geçici müdür yardımcılığı yapıyorum. İki eğitimi de tamamladım. Mebbis kişisel bilgiler kısmında E akademi bölümünde 4+4+4 bilgilendirme kısmından 2 puan , Word - excel kısmından da 4 puan aldığımı yazıyor.

Geri