E-Akademi tamamlamadı sorunu

Kodla Büyü
bende mudur vekılıyım tamamlandı gozukuyor ama mebbıste kayıt bulunamadı dıyor

bu sınava bir daha giriliyor mu ?

Yanlış yaptığım sorular varda--tekrardan girme hakkı var mı ?

memo-x' Alıntı:
bu sınava bir daha giriliyor mu ?

Yanlış yaptığım sorular varda--tekrardan girme hakkı var mı ?

Evet arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı?

bu eğitimden maksimum 4 puanmı alınıyor?

arkadaşlar mebbisten kullanıcı adı şifreyle giriyorum adobe connect sayfası geliyor tekrar kullanıcı adı şifre istiyor aynısını yazınca yanlış diyor bu ne ki

arkadaşlar e-akademi eğitimini tamamladım.ancak tamamladı görünmesine rağmen yine sertifika numaram görünmesine rağmen mebbisde aldığım puan sıfır görünüyor.eğitimi tamamladım ama puanım sıfır.bu durumda olan varmı acaba.

Bilgi Güvenliği Eğitimi sadece Eğitim Yöneticilerine açıktır. Eğitim Yöneticisi iseniz lütfen MEBBİS kayıtlarınızda bu görevinizin kayıtlı olduğundan emin olunuz. Kadro yada Görev Kaydınızda Eğitim Yöneticisi olduğunuza dair ibare kesinlikle olmalı, aksi halde giriş yapamazsınız. Geçmiş görevleriniz bu duruma dahil değildir. MEBBİS ekranınızda eksiklik olduğunu düşünüyorsanız, lütfen İl MEBBİS yöneticinize başvurunuz.

Tamamlanmadı soruları için lütfen akademi@meb.gov.tr adresine sorununuz ve TC kimlik numaranızla başvurunuz. En sağlıklı ve yetkili bilgiyi bu adresten sağlayabilirsiniz.

NOT: Bilgi Edinme yada Bilgi İşleme attığınız mailler de bu adrese yönlendirilir. Ancak kaç günde yönlendirileceği değişkendir. Boşuna beklemek istemiyorsanız, akademi@meb.gov.tr adresiyle irtibata geçiniz.

Geri