E-biko uluslararası Proje yarışması

Kodla Büyü
geçen yıl bir öğrencimiz 1. olmuş ben daha gelmemiştim okula teknoloji tasarım öğretmeni le katılmışlar...

bırakın ya kesinlikle katılmam gecen sene katıldık 2 ogrencim cok calıstı projeyi yolladık hersey tamam katılım belgesi bile yollamadılar hicbir listede öğrencilerimizin adı yoktu aradık muhatab bulamadık yurtiçinden katılımda sadece kolejlere o da kendi kolejleri olursa onlara verıyolar zaten yurtdısındaki kolejlere duzenlenen bişeymiş hiç kendinizi yormayın bence danısıklı dövüş bunlar

gececiler' Alıntı:
bırakın ya kesinlikle katılmam gecen sene katıldık 2 ogrencim cok calıstı projeyi yolladık hersey tamam katılım belgesi bile yollamadılar hicbir listede öğrencilerimizin adı yoktu aradık muhatab bulamadık yurtiçinden katılımda sadece kolejlere o da kendi kolejleri olursa onlara verıyolar zaten yurtdısındaki kolejlere duzenlenen bişeymiş hiç kendinizi yormayın bence danısıklı dövüş bunlar

Ben bu dediğinize katılmıyorum. Dereceye girenlerin listesine bakarsanız oldukça fazla devlet ookularınında olduğunu görürsünüz. Ben 4 yıl önce katılmıştım. Gayet samimi bir ortam

gececiler' Alıntı:

Bence bir yanlışınız var. Kazananlar listesinde devlet okulları da var. Ama özel okullar biraz daha fazla ilgileniyor olabilirler.

Arkadaşlar katılanlar deneyimlerini paylaşabilir mi bizimle?

BBNET
Geri