tanes' Alıntı:ilköğretim için çalışmalarınızı büyük bi sabırla bekliyoruz Niyazi Bey, eğitim sitelerinin hiçbiri ilköğretimdeki BT dersi için bir çalışma yapmıyor seçmeli ders olduğu için, ama öğrencilerin bu derse ısınabilmesi için ve bilgisayarı bir ders aracı olarak görmeleri için bizim de bu tarz materyallere ihtiyacımız var. Şimdiden elinize sağlık, çalışmalarınız için teşekkürler
YUSUF_24' Alıntı:Hocam size bu konu hakkında mail attım ama cevap gelmedi.
mgvmurat' Alıntı:Ülkemizde öğrendiklerin kaynaklı olarak kendisini bu millete karşı borçlu hisseden insanlar olduğunu görmek bizleri çok memnun etti. 4 yıllık bilişim Teknolojileri öğretmeniyim acizane elimizden geldiğince her türlü katkı sağlamaya hazır olduğumu ( elimizden gelirse ) belirtmek isterim. Çalışmalarınızdan dolayı sonsuz tebrik ederim...
Not : BTT dersine şu an girmediğim için aktif kullanamıyorum ekampüs sınıfı ve mümkünmüdür bilmiyorum ama bu sanal sınıf projesini web tasarım dersi için de yapabilirmiyiz bize bu noktada yardımcı olursanız sevinirim...
cakil1907' Alıntı:Hocam hala tek sınıf mı açabiliyoruz..Açılabilecek sınıf sayısının artırılması mümkün mü?