e-Okul Öğrencilerin okuduğu kitaplar bölümünde değişiklik

Kodla Büyü

isikayhan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
e-Okul Öğrencilerin okuduğu kitaplar bölümünde değişiklik

Önceki sistemde her bir öğrenci için kitaplar tek tek girilirken yeni sistemde, öğretmene sınıf kütüphanesi oluşturma imkânı sağlanmış, kitap seçimi yapılırken de bu kütüphanede yer alan kitaplardan çoklu seçim yaptırarak giriş kolaylığı getirilmiştir.

İlgili doküman için

http://e-okul.meb.gov.tr/Dokumanlar/OGR ... TAPLAR.pdf

evet inceledim okudum gerçekten çok kolaylaştırmışlar
me zaman uygulanmaya başlandı bilginiz var mı acaba?

bende bugün sabah gördüm... Güzel olmuş... Okuldaki tüm kitaplar eklenip seçilebilirde... seçerken "okul kitaplığından" "sınıf kitaplığında" gibi bir şey olabilir...

Neyse şimdilik buna şükür güzel olmuş...

Ayrıca bilgilendirme için teşekkürler...

Yalnız_Kurt' Alıntı:
evet inceledim okudum gerçekten çok kolaylaştırmışlar
me zaman uygulanmaya başlandı bilginiz var mı acaba?

üstteki dökümana göre 04/04/2011 tarihinde başlamış

tek tek seçim mi olcak yine uğraştırmaz mı her öğrenci için?

konu burdan açılmışken elinde 100 temel eser ve sayfa sayılarının olduğu bir tablo olan varmı. bende kitaplığı hazırlarken bu 100 temel eseri girmeyi düşünüyorum.

Fakat bu modül yönetici girişi yapıldığı takdirde Kurum İşlemleri altındo görünüyor. Öğretmen giriş yaptığında görünmüyor.
Nasıl çözebilirim acaba ?

bassabuser' Alıntı:
Fakat bu modül yönetici girişi yapıldığı takdirde Kurum İşlemleri altındo görünüyor. Öğretmen giriş yaptığında görünmüyor.

öncelikle kurum şifresi ile girip öğretmenler grubu kullanıcılarına bu kısım için yetki vermek gerekiyor

isikayhan' Alıntı:
bassabuser' Alıntı:

öncelikle kurum şifresi ile girip öğretmenler grubu kullanıcılarına bu kısım için yetki vermek gerekiyor

Yetki vermek icin ne yapilmali? "TC Kimlik no kisaltmasi" bolumunu bos birakarak Mudur yardimcilari icin yetli verebiliyoruz.. Ogretmenlere sadece okudugu kitap bolumunu kullandirmak istiyorum.
Tesekkurler

bassabuser' Alıntı:
isikayhan' Alıntı:
bassabuser' Alıntı:

Yetki vermek icin ne yapilmali? "TC Kimlik no kisaltmasi" bolumunu bos birakarak Mudur yardimcilari icin yetli verebiliyoruz.. Ogretmenlere sadece okudugu kitap bolumunu kullandirmak istiyorum.
Tesekkurler

öyle değil

e-okul sistemine okul şifresi ile girerek Yönetici Modülü-Güvenlik Grupları-Grubun Yetkileri-Ekran Yetkileri kısmından "İlköğretim Kurum İşlemleri" bölümüne girerek "Okuduğu Kitaplar" kısmına yetki verilmesi gerekiyor

BBNET
Geri