e-okul öğretmene özel ayarlar nasıl?

Kodla Büyü

agahyildiz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi çalışmalar arkadaşlar. Bir sorum olacak. e-okulda her öğretmen kendi şifresi ile girip diğer diğer derslerin tarih ve sınav notlarını değiştirebiliyor. Her tarafını karıştırdım ama bir türlü düzeltemedim. Az önce kendi şifrem ile açıp 8-B sınıfının türkçe dersine sınav tarihi girebildim. ayrıca sınav notlarını da girdim. Herkes kendi girdiği sınıf ve dersleri değiştirmesi, diğerlerine karışmamasını istiyorum. 1lerin gözlem formunu bile doldurabiliyorum ki ben branş öğretmeniyim. ayarlar çok karıştı...

Hocam merhaba öğretmenlere e okuldan yetki verrirken bunlara dikkat etmeniz gerek. Sadece sınav notu giriş ve değiştirme ile ilgi yetki verin.

evet hocam yönetici kısmında öğretmen grubunun ayarlarını hiç değiştirmedikki. geçen sene böyle bir karışıklık yoktu. her öğretmen sadece kendini ilgilendiren yerleri değiştirebiliyordu. şimdi sanki bütün hesaplar admin özelliğine geçmiş gibi. fakat dediğim gibi ayarlar geçen sene nasılsa bu senede öyle???

yönetici modülünde yani öğretmenlerin kullanıcı ve şifresinin veridği yerde tc kimlik no kıstlaması diye bir yer var. oraya o öğretmenin tc kimlik numarası girilmezse, o öğretmen yöneticimiymiş gibi her şeyi yapabilir

isikayhan' Alıntı:
yönetici modülünde yani öğretmenlerin kullanıcı ve şifresinin veridği yerde tc kimlik no kıstlaması diye bir yer var. oraya o öğretmenin tc kimlik numarası girilmezse, o öğretmen yöneticimiymiş gibi her şeyi yapabilir

budur çözüm. çok teşekkür ederim.

BBNET
Geri