e-okul açılmıyor...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eses

Seçkin Üye
Seçkin Üye
12 ekimde ve 13 ekimde sadece e-okul açılmıyor.. diğer sitelere rahatlıkla giriyorum..sizde durum nedir?

valla e okulda bir sıkıntı yok hocam rahat rahat işlem yapılabiliyor hatta ben bugün(13 ekim) öğrenci belgesi verdim müdür yardımcısı yokken

hiç bir sorun yok gibi ama..karaman il merkezinde bir sorun olabilir mi acaba..

yan okulu aradım orda giriyormuş kafam iyice karıytı ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum acaba...

meb bağlantısından e-okula girilmiyor. Diğer bağlantıdan giriliyor. Fakat öğretmenlere şifre tanımlamamıza ve yetkilendirme yapmamıza rağmen bazı butonlar (kaydet gibi) aktif değil

e-okul a dünden beri giremiyorum..
"Bu web sitesinin güvenlik sertifikasında sorun var." yazısı ekrana geliyor. sizde de böyle bir hata var mı??

nurhayat' Alıntı:
e-okul a dünden beri giremiyorum..
"Bu web sitesinin güvenlik sertifikasında sorun var." yazısı ekrana geliyor. sizde de böyle bir hata var mı??

Bizde bu tür bir uyarı yok hocam ama e-okul da bugün sorun var... bazen hızlı bazen çok yavaş işlem yapabiliyoruz... Şimdi de sistem hatası yüzünden açılmıyor, sanırım yine bir çalışma falan yapıyorlar ..

12-13 ekimde e-okul açılıyordu. ara sıra gidip gelsede... yıllar geçtikçe hızlanacak, bizde yaşlanıp yavaşlayacağız :P

BBNET
Geri