e-okul gelişim raporu ücretli öğretmen problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eskom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eskom

Site Gezgini
Arkadaşlar ücretli öğretmenin normal girişi yapılıp sınıf ve dersler tanıtıldı. Not işlemlerinde problem yok ancak gelişim raporu bölümüne girince sınıfını bile seçemiyor. Oysa izinli olan sınıfın eski öğretmeni gelişim raporu bölümünü hem görüyor hem de müdahale edebiliyor. Sistemin bir hatası mı bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım lütfen.

Neresi yeni hocam yenisi mi kaldı bu modülü.Mail de attık cevap veren yok. İlk defa ben mi yaşıyrum bu problemi anlamadım ki.

bu söylediklerim geçiçi bir çözüm olabilir ama kesin çözümü nedir bilmiyorum;

eski öğretmenlerinin hesabından raporları doldursunuz, çıktı almadan evvel pdf olarak kaydedersiniz ve acrobat pro ile öğretmen isimlerini değiştirebilirsiniz

Çözüm iyi de şu anki öğretmenler raporları kendileri doldurmak istiyor ve benden çözüm istiyor, daha doğrusu sorunun benden kaynaklandığını düşünüyor.Ben formatörüm ne alakam var.Sadece çözüm arıyorum.

hocam sınıf öğretmeni olarak seçildiyse derslere girecek olan öğretmen olarak tanıtıldıysa ve açılan gruplar bölümünde gerekli yetkiler verildiyse bi problem olmaması lazım. Bu okul öncesi falan değil dimi hocam.

Sınıf öğretmeni olarak seçildi ve haftalık ders programında ücretli öğretmen gösterildi. Herşey normal not girişleri de normal ama gelişim raporunda bir problem var çözemedim.

hocam şube işlemleri bölümünde şube ekle diye bir bölüm var orada eski öğretmenlerin sınıfını şimdiki çalışanla öğretmenlere atadınızmı oranın güncellenmesi gerek. Bi bakın belki gözden kaçmış olabilir.

Hocam, o işlemi yapmassaydım yeni öğretmen zaten sınıfı ve dersleri göremezdi ki.Şu anda dersler yeni öğretmenin.Eski öğretmen istese de notlara müdahele edemez çünkü ona ait ders yok.Ama her ne hikmetse gelişim raporunu eski öğretmen görebiliyor ve müdahele edebiliyor.

BBNET
Geri