Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 7 ve Mozilla Uyumlu Tarayıcılar İçin Java Desteği Eklenmiştir. (Java Kurulu Olmayan Sistemler İçin Java Platformunun Yüklenmesi 5-6 dakika sürebilmektedir!)
Arkadaşlar win 7 de çalışıyorum. raporları excel veya word sayfalarına dönüştürmede hata veriyor. ortak sınavlar için tüm okulun öğrenci listesini excelden almam gerekiyor. acil yardım lütfen
Arkadaşlar win 7 de çalışıyorum. raporları excel veya word sayfalarına dönüştürmede hata veriyor. ortak sınavlar için tüm okulun öğrenci listesini excelden almam gerekiyor. acil yardım lütfen
ya arkadaslar kafayı yiycem win 7 explorer 8 ve 9 fda e okulda raporlar acılmıyor ne yaptıysam olmadı javayı sildim yükledim bişey farketmedi tavsiyelerinizi bekliyorum internetde olan ne warsa denedim olmadı
e- okul rapor bölümü google chrome veya mozilla firefox tarayıcılarında açılmıyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı ? Yazdır simgesine tıkladığımızda hiçbir işlem yapmıyor