Ben de şimdi denedim bu programı kullanarak yapmayı, grçekten de kullanımı çok kolay ve çözünürlük bozulmuyor.ct442002' Alıntı:ben, e-okula yüklediğim resimleri office programı olan picture manager programıyla kolayca hallettim. Kullanımı diğerlerine göre çok kolay ve toplu resim ayarları yapmak isteyenlerin işine yarayabilir
zaim' Alıntı:ya arkadaşlar ben bu e-okul için öğrenci resmi ekleyeceğim ama 10Kb den fazlasını almıyor picture manageri kullandım olmadı :cry: başka bir program buldum o da teker teker küçültüyor yani hepsi birden olmuyor bir bilgisi olan var mı ? :roll:
serkanalgül' Alıntı:Arkadaşlar Eskişehirde Tüm Okullar Bu Programı Kullandık. Yüzlerce Fotoğrafı Aynı Anda istediğiniz boyuta getiriyor. Kurduktan sonra "birregf.reg" dosyasının program files altındaki batch-image klasörüne kayıt edin ve çalıştırın. Program tamamdır.
Not: Resize ederken boyutları yazdıktan sonra "Type=Ignore Proportion" yapın
Mehmet Şimşek' Alıntı:Alper Bey!
Photoshop'ta nasıl oluyor çok sayıda resimi boyutlandırma. Bir iki cümle bile yeter
zaim' Alıntı:ya arkadaşlar ben bu e-okul için öğrenci resmi ekleyeceğim ama 10Kb den fazlasını almıyor picture manageri kullandım olmadı :cry: başka bir program buldum o da teker teker küçültüyor yani hepsi birden olmuyor bir bilgisi olan var mı ? :roll: