E- okul ve mebbis hakkında bir soru

Kodla Büyü

sinanuzun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yönetci atamasıyla aynı ilçede farklı bir okula atandım. Şu iki konuda problemim var il özlük siz halledeceksiniz diyor ama ben çözemedim.

1. Hala mebbisten giriş yapınca üst ekranda eski okul adım gözükmekte. Ama kişisel bilgilerin alt bilgilerinde çalıştığı kurum adı farklı üste görünen okul adını yeni atandığım kurum adını alacak şekilde nasıl değiştirebilirim.

2. e- okulda yönetici tanımlaması yapacağım a grubu oluşturdum ama yönetici olarak kendi adıma nasıl atama yapacağım ? E- okuldaki gruplar arsındaki isimlerde adım yok. e- okul aktarmasını nasıl yapabilirim acaba ? yönetici şifresiyle giriş yapmaktayım ama şifre ban ait değil müdürümün şifresi.

1- yeni okulunuzun mebbis kurum şifresi ile kendinize yeniden şifre oluşturun, düzelmesi gerekir

2- birinci işlemi yapınca tekrar kurum şifresi ile e-okul girip bakın

İşlmeleri hallettim. Okuladının değişmesi için başvuru ekranından okul şifresi giriş ve öğretmene yeni şifre verme işlemiyle 1.sini hallettim.
2.sinide e- mokuldan yeni grup tanımlaması yaptım sonra gerekli onayları çekledim ve yeni kişi tanımlamasıyla daha önce tanımadığım gruba kendimi dahil ettim. Burayay yazmak istedim zira aynı sorunu bri yaşarsa çözüme ulaşsın diye.

hocam siz şimdi e-okulda biri yönetici şifreniz olacak bunun yetkisi sonsuz olmalı. diğer, ise normal öğretmen şifresi tanımmlayacaksınız. ilköğretimde iseniz sınıf öğretmenleri veya brans öğretmenleri diye grup oluşturulmuştur. siz hangisine uygun ise o grupta kendiniz göstererk şifre tanımlayacaksınız

BBNET
Geri