Bu kadar işte,işin özeti..hasari' Alıntı:Müdür yardımcısının görevi ama eğer elinizde işiniz yoksa ve hemen yetiştirilmesi gerekiyorsa sizin göreviniz.
:-1:hasari' Alıntı:Müdür yardımcısının görevi ama eğer elinizde işiniz yoksa ve hemen yetiştirilmesi gerekiyorsa sizin göreviniz.
baytarım' Alıntı:öğrencinin kendisi yüklemeli avatar filan çok güzel yüllüyolar :mrgreen:
by_rebel' Alıntı:E-okulla ilgili tüm işlemler, görevli müdür yardımcısının görevleridir. Ancak bilgisayar öğretmeni varsa müdür bazı e-okul işlemlerini yapma görevini ona verebilir. O da yapmak zorundadır. Formatör ise sadece nasıl yapılacağını gösterir, işi yine müdür yardımcısı yapar.
:alkis:fat_ser' Alıntı:Branşı Bilişim Teknolojileri olan asaleten atanmış bir müdür yardımcısı olarak söyleyeyim; bu görev öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcısınındır. yani benim![]()
hatta bizim okuldaki formatör olmayan BT öğretmeni aramızdaki samimiyetten dolayı "hocam, isterseniz ben atayım fotoğrafları." dedi de ben teşekkür edip red cevabı verdim ve şu sözü hatırlattım kendisine bundan sonra gideceği okullarda lazım olur diye: "Yaptığın iyilikler zamanla görevin haline gelir."
bazıları o 2 satırlık yönetmeliği okumaya da üşeniyor galiba. hocam 9-5 çalışan bir memur ile bir öğretmeni bir tutamazsın. memura mesai saatler içinde bir görev verebilirsin. benim görevim DERS SAATLERİMİ kapsar. ders saatlerinde bana böyle bir idari görev verecekse boş geçen dersin de hesabını verecektir. yok eğer boş derslerimde bu görevi yapmamı umuyorsa; boş saatlerimde okulda durup durmamak bana kalmış bişey.by_rebel' Alıntı:Bazı insanlar 2-3 satır yönetmelik maddesi okuyarak bilgisiz konuşsa da durum özetlediğim gibidir. Nasıl ki bir kaymakam, bayan öğretmenleri cezaevinde üst arama görevi verebildiği gibi kurum içinde kurum amiri, gerekli gördüğü görevleri öğretmenlere verebilir. Bu görevler eğitim-öğretim ve yönetim görevleridir.