Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar cumadan beri müdür yardımcısı başımın etini yiyor. mebin hattından e okula giremiyoruz. sorun bizden kaynaklanmıyor dedim anlatamadım. ttnet ten giriliyo ama diyo. bu sabah geldim yine aynı. sizde de durum aynı mı. girebildiniz mi e okula acele cevap
meb vitamin ve intel öğretmen programı için girdiğim teach online sitesine de giremiyorum modemi resetledim ama yine olmadı başka diğer sitelere giriliyor fakat eokula girilmiyr yardımcı olcak arkadaşlar ne yapmamız lazım acil bekliyorum
bizim okulun internet hattı da meb e bağlı. eokula ,gmaile girmiyor. idareciler de sanki ben bozmuşum gibi gelip gidiyor odama :? aynı durumda olan başka arkadaşlar varmı .? neler yaptınız çözüm için???
cumadan beri bende giremiyorum. Evden e-okula giriyor. Ancak meb bağlantısından girmiyor. Gözünü sevdiğim meb kendini bile engelliyor :mrgreen: daha ne olsun.....