E okula giremiyorum

Kodla Büyü

odabasalparslan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir arkadaşım kendi bilgisayarında e okul bağlantısı konusunda sıkıntı yaşadığı için bilgisayarını bana getirdi. E okula giriş yaptım ancak İlköğretim Kurum İşlerine veya İlköğretim Öğrenci İşlemlerine tıkladığımda
"Bu hata geçici bir hata olabilir. Bu nedenle yapmak istediğiniz işlemi bir süre sonra tekrar deneyiniz. Ayrıca hataya ait bilgiler İlsis Merkez Yöneticisine iletilmiştir.
Hata ile en kısa zamanda ilgilenilecektir" şeklinde bir hata mesajı geliyor. Ama başka bir bilgisayarda sorunsuz bir şekilde e okula bağlanabiliyorum.
Ben de çözüm olabilir umuduyla bilgisayar java ve quicktime yükledim.Ancak bu sefer de e okula giriş yapamadım. Kullanıcı adım veya şifrem yanlış diye yazıyor. Arkadaşlar başka ne yapacağımı bilemedim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için çok teşşekür ederim.

hortlatayım bu mesajı :)
arkadaşlar bende aynı hatayı arkadaşın samsung tabletiyle yaşadım. e okula giriyor ama not girişinde sürekli işleminiz yürütülüyor diyor birde tabletin kendi explorer ı var java yüklememe izin vermiyor veya ben yapamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
bu arada tableti kullanmak baya zor fatih projesi biraz daha ilerlediğinde öğrencilerle işimiz var :)
birde tabletler dağıtılmadan tabletlere ait yan ürünler (kılıf, çanta...) stoklanıp sonradan satılabilir :mrgreen: :P

mriza' Alıntı:
hortlatayım bu mesajı :)
arkadaşlar bende aynı hatayı arkadaşın samsung tabletiyle yaşadım. e okula giriyor ama not girişinde sürekli işleminiz yürütülüyor diyor birde tabletin kendi explorer ı var java yüklememe izin vermiyor veya ben yapamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
bu arada tableti kullanmak baya zor fatih projesi biraz daha ilerlediğinde öğrencilerle işimiz var :)
birde tabletler dağıtılmadan tabletlere ait yan ürünler (kılıf, çanta...) stoklanıp sonradan satılabilir :mrgreen: :P

sadece internet explorer sağlıklı çalışıyor. diğer tarayıcılarla giriş yapılabiliyor ama veri girme ve kaydetme işlemleri yapılamıyor..

Accipiter' Alıntı:
sadece internet explorer sağlıklı çalışıyor. diğer tarayıcılarla giriş yapılabiliyor ama veri girme ve kaydetme işlemleri yapılamıyor..

biraz geç oldu ama sağolasın hocam :)

BBNET
Geri