teşekkürler deneyeyim![]()
Absolute Enable Right Click & Copy - Chrome Web Store
Force Enable Right Click & Copychromewebstore.google.com
Bu eklentiyi kurduktan sonra siteye gelip eklentiyi açın ve şu iki seçeneği aktif hâle getirin:
Ekli dosyayı görüntüle 76328
Çalışır mı emin değilim ancak çalışma ihtimali yüksek.
Şuan görüş girdim. Kopyala yapıştır çalışıyor sorun yok.
Bende çıkmadı hem ctrl+v hemde sağ tık yapıştır çalıştı. Bende şaşırdım.ben de uyarı cıkıyor
Teknofest başvuru formunda çalışmamıştı hocam. Ama o da metni word den seçip tarayıcıdaki forma sürükle bırak la çözülmüştü. Burada da işe yarar belki. Arkadaşların aklında bulunsun.Ctrl+c ve ctrl+v kombinasyonunu her daim çalışır
Eba da yarıyor ama e okul da olmadıTeknofest başvuru formunda çalışmamıştı hocam. Ama o da metni word den seçip tarayıcıdaki forma sürükle bırak la çözülmüştü. Burada da işe yarar belki. Arkadaşların aklında bulunsun.
Eba da yarıyor ama e okul da olmadı
Teşekkürler. İşe yarıyor.Sağ tık yasağı olan tarayıcıda aşağıdaki kısayolları denediniz mi sayın hocalarım?
Ctrl + Insert (Kopyala)
Shift +Insert (Yapıştır)
Ctrl + V komutunun engellendiği sitelerde genelde bu kombinasyonlar çalışıyor.
Çalıştı. Teşekkür ederim.![]()
Bu eklentiyi kurduktan sonra siteye gelip eklentiyi açın ve şu iki seçeneği aktif hâle getirin:
Çok teşekkürler büyük bir iyilik yaptınız hocamSağ tık yasağı olan tarayıcıda aşağıdaki kısayolları denediniz mi sayın hocalarım?
Ctrl + Insert (Kopyala)
Shift +Insert (Yapıştır)
Ctrl + V komutunun engellendiği sitelerde genelde bu kombinasyonlar çalışıyor.
olmadı hocam bendeÇok teşekkürler büyük bir iyilik yaptınız hocam![]()
çalıştı hocam chromeda. teşekkürler![]()
Hocam direkt o sayfa üzerinde benim de başta olmadı. Not defterine yazıp ordan insert kombinasyonuyla kopyalayıp yapıştırdım o zaman olduolmadı hocam bende
Güzel fikir hocam.Ben de çok fazla sayıda bu işlemden yapacaksam eğer python dan klavyeden tuş bastırarak yazılacak metni yazdırıyorum. pythona metni yapıştırıyorum 3 sn sonra imleç neredeyse oraya o metni sanki klavyeden girmiş gibi giriyor. dolayısıyla kopyala yapıştır engeline takılmıyor.