ilk belge alanlardan birisiyim. hiç biryerden torpilim tanıdığım yok bizim ilimiz için durumu anlatayım sizlere heryerde belki aynı yöntem uygulanmamıştır bilemiyorum. 2 yıl önce il merkezinde bu işten sorumlu memur arkadaş telefon etti bana il merkezinde çalışan tüm bt öğretmenlerini aradım hocam 45 kişilik bir ekip kuruyoruz ister misin dedi. baştan kabul etmemiştim ne olduğu hakkında bir fikrim olmadığı için hocam son 2 kişilik yer kaldı gel kursa görev almazsın istemessen dedi. bu memur arkadaş oturup tüm bt cileri aramış isteyen olmuş istemeyen olmuş.biz ilk belgeleri bu şekilde aldık. 2. kursa da bizi resen almadılar .okullara tekrar yazı geldi belgesi olanlar ve belgesi olmayan bt -elektrik elektronik öğretmeni olanlardan istekli olanlar dilekçe versin diye. dilekçe verdik 2.kursu aldık. ilk grupta olup tekrar kursu almayanlarda vardı. eski 45 in üzerinde bir 90 kişi daha eğitime alındı. olduk nerdeyse 150 kişi .ben burda bir haksızlık göremedim diğer illeri bilemem. zaten bu kadar kalabalık bir ekiple yılda 3-4 sınav ancak gelir bu da bir gerçek.