joker aday nedir arkadaşlar
İl neresi hocamHocam tavsiyem görev almayın üst üste görev aldım neredeyse hiç bir merkezi sınava görev çıkmıyor puandan dolayı. Ayrıca e-sınav görevide çıkmıyor.
Teşekkürler hocamEğitim veren arkadaşımız kendi notlarını paylaşmıştı bizimle. Buraya koyarsam sanırım daha çok kişi yararlanır.
Ücret aynı değil hocam, araştırırsanız bulursunuz.E Sınav Uygulama İzleme Sorumlusu 166
E Sınav Salon Başkanı 144
E Sınav Gözetmen 133
saçmalığa gel. bütün sorumluluk bizde yüksek puanda bizde ücret? aynı.
Ücret aynı değil hocam, araştırırsanız bulursunuz.
Sayı yetmiyor mu acaba?Ankarada eğitimi başvuru yapan her branşa veriyorlar. Sadece bt öğretmenlerine verilmesi gerekmiyor mu
İlçe mili eğitim müdürlüğü sınav hizmetleri bölümüne başvurmalısınız.1 Nisan da girdiğim sınavın ücreti hala yatmadı. Kime sormak lazım acaba ?
perşembe gece 12 ye kadar görev istebiliyor, cuma sabah görev dağıtımı yapılıyor. pazara kadar onaylamak gerekiyor. pazar kesin görevlendirmeler yapılıyor diye biliyorumgörevler her pazar mı veriliyor yoksa pazartesi günü mü bir onay ekranı çıkıyor mu
1'i ile 30'u arasında fark yok, o ayın ücretleri takip eden ayın 20'sinden sonra yatıyor hocam.Şahsen 25'inden önce beklemiyorum.1 Nisan da girdiğim sınavın ücreti hala yatmadı. Kime sormak lazım acaba ?
Merhabalar .ben bu eğitimi aldım. Ancak sorum şu.mebbiste e sinav module girince herhangi biyerde uygulama izleme sorumlusu yazıyor mu.ben de herhangi bir ibare yok
Hocam isminiz havuza eklendiğinde artık gözetmen ya da salon başkanı olarak değil uygulayıcı olarak görevlendirilirsinizMerhabalar .ben bu eğitimi aldım. Ancak sorum şu.mebbiste e sinav module girince herhangi biyerde uygulama izleme sorumlusu yazıyor mu.ben de herhangi bir ibare yok