Yüz tanımada oranı geçemeyenler için tutanak tutmak gerekiyor mu arkadaşlar? ben şu ana kadar tutanak tutmadım sıkıntı olmadı. değişen yönetmelikte de (joker aday sorularının kaldırıldığını bildiren yazı da) öyle bir şey okumadım.
yüz tanımayı sıfırla seçeneği var hocam kullanabilirsiniz30 aralıkta girdiğim sınavda gelmeyen adayın yüz tanıması %60 in üzerindeydi. Görüntü ye baktığımda başka bir adayın ayakta yürürken kamera tarafından çektiği görüntü vardı.
Yaptım hocam. Burda dikkat çekmek istediğim gelmeyeni de tanıyan sistem yapmışlar.yüz tanımayı sıfırla seçeneği var hocam kullanabilirsiniz
yüz tanımada eski fotoğraftan dolayı tanımadığında sürücü kursu sisteminden fotoğrafı çekerek çözüm üretiyorum
zaten karışmıyorlar ki hocam en küçük sıkıntıda bile top sizde hocam diyor her iki taraf.Bina yöneticisinin sınav salonu ile ilgili hiçbir yetkisi yoktur sınav salonu tamamen izleme-uygulama sorumlusunun yönetimindedir hatta yönergede sınav salonunda bulunacak evsaftaki görevlileri sayarken izleme-uygulama sorumlusu başkan ve gözetmen ve de sınava girecek adaylar der bina yöneticisi ve emniyet görevlileri asla sınav salonuna giremez işleyişe karışamaz
sonuç olarak yüz tanıma oranı yeterli olmamış, bence sorun olmaz. Ama neden adayı yedek bilgisayara taşımadınız ?arkadaşlar, sınavda bilgisayarlardan bir tanesinin yüz tanıma fotoğrafı ekrana düşmedi, boş gösterdi, ama sınav tutanağına bu yazılmadı "sadece yüz tanıma oranı yeterli olmadığı için kimlik kontrol yapıldı" rutin yazılanlar yazıldı.
sorum şu; tutanağa fotoğraf gelmedi diye yazılmadığı için hem uyarı cezası hem de bir sene sınav cezası verilir mi?
sınav ekranında herhangi bir problem yok ki, sadece ana bilgisayara fotoğraf gelmedisonuç olarak yüz tanıma oranı yeterli olmamış, bence sorun olmaz. Ama neden adayı yedek bilgisayara taşımadınız ?
sınav ekranında herhangi bir problem yok ki, sadece ana bilgisayara fotoğraf gelmedi
Bu ifade yanlış, tüm yetki SALON BAŞKANI'ndadır. Uygulama izleme sorumlusu, gözetmen ve başkan her üçü de sorumludur. Ancak yetki başkandadır. Başkan ile uygulama izleme farklı kararlardaysa salon başkanının kararı uygulanır. Başkanın kararının yanlış olduğunu düşünüyorsanız elinizdeki yönerge vs ile sınav anında tartışmadan iyi niyetle ikna etmeyi deneyebilirsiniz. Ancak başkan kararı yine de uygulama yetkilidir. Siz karara şerh düşebilirsiniz.Bina yöneticisinin sınav salonu ile ilgili hiçbir yetkisi yoktur sınav salonu tamamen izleme-uygulama sorumlusunun yönetimindedir hatta yönergede sınav salonunda bulunacak evsaftaki görevlileri sayarken izleme-uygulama sorumlusu başkan ve gözetmen ve de sınava girecek adaylar der bina yöneticisi ve emniyet görevlileri asla sınav salonuna giremez işleyişe karışamaz
cumartesi 12:30 oturumuna 12:15:34 de giriş yaptım acaba ceza alır mıyım arkadaşlar ?
Arkadaşım 19:15 oturumuna 19:01 de giriş yaptı. Ceza geldi. Ama itiraz etti.Bina girişi daha erken olduğundan ve bina giriş saatinin kameralardan belli olduğu için kurtarma şansı varmış. İtiraz sonucunu bekliyor.cumartesi 12:30 oturumuna 12:15:34 de giriş yaptım acaba ceza alır mıyım arkadaşlar ?
Hem uyarı hem de sınav cezası verildi, sınavlarda görev almamamız için ellerinden geleni yapıyorlararkadaşlar, sınavda bilgisayarlardan bir tanesinin yüz tanıma fotoğrafı ekrana düşmedi, boş gösterdi, ama sınav tutanağına bu yazılmadı "sadece yüz tanıma oranı yeterli olmadığı için kimlik kontrol yapıldı" rutin yazılanlar yazıldı.
sorum şu; tutanağa fotoğraf gelmedi diye yazılmadığı için hem uyarı cezası hem de bir sene sınav cezası verilir mi?
Olayın detayı nedir? Yüz tanımayı geçemeyen, ya da hiç yüz fotoğrafı çekilmemiş adaylara çok sınav yaptım. Tutanağa "yüz tanıma çalışmadı/geçemedi. Adayın doğru kişi olduğu kanaatine varıldı." yazdım. Hiç sorun olmadı.Hem uyarı hem de sınav cezası verildi, sınavlarda görev almamamız için ellerinden geleni yapıyorlar
senin işin sınav bittiği an bitiyor. sonrası ile ilgili bina sorumlusu sorumlu onu çağırırlarBugün anne adını bilmeyen joker i tespit ettik. Bizi savcılığa çağırırlar mı? Başına gelen var mı
Bugün anne adını bilmeyen joker i tespit ettik. B
Tutanağa Telefon numaranızı yazmayı unutun. Bizim uyanık Şube Müdürü unutmuştu, bende ondan öğrendim. Başkana ve gozetmene yazmaları hatırlatın?Bugün anne adını bilmeyen joker i tespit ettik. Bizi savcılığa çağırırlar mı? Başına gelen var mı