resen atama oluyor mu artık kalkmadı mı bu
resen atama oluyor mu artık kalkmadı mı bu
merhaba,
bina yöneticisi sadece o günki 1. oturumdan öncemi girilir?
sanırım birde hizmetli personel girişi oluyor (mu)?
Aynen hocam 3 gün eğitim üçüncü günün sonunda hem teorik hem uygulamalı sınav yapılıyor.hocam seminer yetmez, eğitim alıp, bunun uygulama sınavına girip geçer not alman gerekir diye biliyorum
1. Soru: Hocam eğer o gün sadece 1 oturum varsa Bina Yöneticisi girilmiyor, diğer durumlarda sadece ilk oturumda Emniyet Personeli ve Bina Yöneticisi bir kere giriş yapıyor.merhaba,
bina yöneticisi sadece o günki 1. oturumdan öncemi girilir?
sanırım birde hizmetli personel girişi oluyor (mu)?
Bu istek talebinin 1 haftalık geçerliliği var değil mi hocam.pazar günü resen atama istiyorum butonu açılıyor
buna rağmen boş kalırsa isteyenlere soruluyor, İstanbul’da
Bu istek talebinin 1 haftalık geçerliliği var değil mi hocam.
İstanbul'da e sınav uygulama ve izleme sınav görevi alırken, Aydın'a il dışı atama ile geldim. Sınav başvurusu yaptığımda hala İstanbul e sınav merkezinden görev veriliyor.
Aydın e-sınav merkezine nasıl alabilirim. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Hocam şimdi Resen görev talebinde bulunduğumuzda pazartesi belli oluyor demiştiniz. Şöyle bir durumla karşılaştınız mı örneğin sınavın başlamasına 2-3 saat kala resen göreviniz var deyip o şekilde bir bilgilendirme ihtimali olabilir mi. Yoksa pazartesi günü resen görevler atanıp bu iş bitiyor mu?Evet
Pazar istiyorsunuz, Pazartesi sabah belli oluyor zaten
Hocam şimdi Resen görev talebinde bulunduğumuzda pazartesi belli oluyor demiştiniz. Şöyle bir durumla karşılaştınız mı örneğin sınavın başlamasına 2-3 saat kala resen göreviniz var deyip o şekilde bir bilgilendirme ihtimali olabilir mi. Yoksa pazartesi günü resen görevler atanıp bu iş bitiyor mu?
istanbul.meb.gov.tr/yegitek adresinde herhangi bir duyuru yok hocam sen nerden duydun? Pazartesi direkt başvuru ekranı mı açılacak
istanbul.meb.gov.tr/yegitek adresinde herhangi bir duyuru yok hocam sen nerden duydun? Pazartesi direkt başvuru ekranı mı açılacak
Ekstra bişey yok hocam sadece kimlik, giriş belgesi kontrolü ve kameraya baktırma işleri sizde. Uygulama izleme sorumlusu geri kalan işlemleri yapıyor zaten. Sınav başladıktan sonra sadece oturup bekliyorsunuz.E sınavda salon başkanı ne iş yapar ? İlk defa görev istedim ve çıktı ancak ayrıntısını bilmiyorum
Teşekkür ederim hocam saolun.Ekstra bişey yok hocam sadece kimlik, giriş belgesi kontrolü ve kameraya baktırma işleri sizde. Uygulama izleme sorumlusu geri kalan işlemleri yapıyor zaten. Sınav başladıktan sonra sadece oturup bekliyorsunuz.