teşekkürler hocam
tomreader2010' Alıntı:Tesekkurler hocam buistegimizi satıcıya mi yapıyoruz hic yurtdışı urun almadim da
mespheno' Alıntı:pipo ya da puro tavsiye ederim... hem zararsız hem masrafsız... :idea:
quashpack' Alıntı:Son 1 senedir sigarayı bırakmaya çalışıyordum.Aylarca elektronik sigara konusunu araştırdım, kullanan arkadaşlarınkini alıp denedim, kendim bırakmaya çalıştım ama olmadı hiç bir şekilde.En son 171i arayıp sağlık merkezinden sigarayı bırakma ilacına başladım(champix). 20 gündür hiç içmedim. Gece rüyalarıma giriyor sürekli sigara içiyorum ama eski denemelerim kadar zorlanmadım bu süre içinde. İnşallah tekrar başlamam. Sizin de bir an önce bırakmanız dileğiyle
Forumda "pipo" ifadesini ilk kez gördüm Hocam. Pipocu görünce insan mutlu oluyor yahu.mespheno' Alıntı:pipo ya da puro tavsiye ederim... hem zararsız hem masrafsız... :idea:
Azizim42' Alıntı:Forumda "pipo" ifadesini ilk kez gördüm Hocam. Pipocu görünce insan mutlu oluyor yahu.mespheno' Alıntı:pipo ya da puro tavsiye ederim... hem zararsız hem masrafsız... :idea:
Hocam face den birkaç kişi ile görüşüp elden teslim aldim. Evime kadar getirdi. Kontrolunu falan yaptim orijinal urun. Sizde bulundugunuz ilde aratin muhakkak satan vardir.tomreader2010' Alıntı:ayze hocam nereden temin temin etiniz acaba aldığınız cihaz en iyiler arasında sanırım patlama haberleri korkuttupu için halen ateşliye devam ediyorum malesef
hocam durum nedir bıraktınız mı dumanlıyıHocam face den birkaç kişi ile görüşüp elden teslim aldim. Evime kadar getirdi. Kontrolunu falan yaptim orijinal urun. Sizde bulundugunuz ilde aratin muhakkak satan vardir.
Patlama olayında sorun kalitesiz cihaz pillerden kaynaklanıyor. Muhakkak kaliteli pil alin
sumunu hocam bende geçen sene pico aldım sonra sigaraya dönünce bir arkadaşa hediye ettim şimdi nikotin bandı sakızı ve elektronik arasındayım çokta para veresim yok aslında aio tarzı cihaz kullandınız mı1 senedir kullanıyorum. 4-5 model kullandım. gayet keyif alıyorum. günde yada birkaç günde bir sigara tek dal içiyorum. ihtiyaç duymuyorum sigaraya. likitleri tamamen kendim yapıyorum. coili kendim sarıyorum. sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
kalem tarzı diyorsanız hayır. pico ile başladım. başlangıç için yeterli ama keyif almak için yetersiz bi cihaz. sonra allien ve g-priv kullandım. Ancak cihaz kadar atamizer de önemli. Elimde 4-5 çeşit atomizer var. sarımlı sarımsız. değişerek kullanıyorum. Yani cihazınız çift pilli ve 220w olmalı en başta. Hazır coil diyorsanız en sevdiğim cihaz ve atomizer tfv8 serisi oldu. Geçenlerde vaperosso revenger denedim. Gayet başarılı buldum.sumunu hocam bende geçen sene pico aldım sonra sigaraya dönünce bir arkadaşa hediye ettim şimdi nikotin bandı sakızı ve elektronik arasındayım çokta para veresim yok aslında aio tarzı cihaz kullandınız mı
anladım hocam i just aio tarzı bir cihaz alacaktım ucuz olsun diye ama tavsiyelerinize göre almamam lazımdip not : ayarı olmayan kalem tarzı cihazlar keyif vermez. paranızı boşa harcamayın bunlar başlangıç kitleridir.