coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 20 Kasım 2018 #1 Bir bilgisayar ya da bir E.T. kullanarak diğer E.T.'lere video konferans yapabilir miyiz?
dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,802 21 Kasım 2018 #3 vlc de akış diye bir menü öğesi var belki oradan yapabilirsiniz ama o oynatılan bir videoyu yayınlıyor diye biliyorum
vlc de akış diye bir menü öğesi var belki oradan yapabilirsiniz ama o oynatılan bir videoyu yayınlıyor diye biliyorum
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 21 Kasım 2018 #4 dokmeefrail' Alıntı: vlc de akış diye bir menü öğesi var belki oradan yapabilirsiniz ama o oynatılan bir videoyu yayınlıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum hocam ama bir deneyeyim. Teşekkürler.
dokmeefrail' Alıntı: vlc de akış diye bir menü öğesi var belki oradan yapabilirsiniz ama o oynatılan bir videoyu yayınlıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum hocam ama bir deneyeyim. Teşekkürler.
bir_tas_attim_kuyuya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 329 4 Ekim 2019 #5 Konuyu tekrar gündeme getireyim. Çözüm bulan oldu mu?
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,930 4 Ekim 2019 #6 forumda mevcuttu böyle bir çözüm önerisi. ağa bağlanabilen bir video kamera ile yapılabiliyordu. bu cihazların fiyatı 2 bin tl civarındaydı
forumda mevcuttu böyle bir çözüm önerisi. ağa bağlanabilen bir video kamera ile yapılabiliyordu. bu cihazların fiyatı 2 bin tl civarındaydı