ti_esti_to
Site Gezgini
arkadaşlar doyayı indirmek için okuldan cloud.mail.ru adresine giremiyorum. ip adresi ve dns'yi otomatik alıyor. bir çözümü olan var mı?
yeniden w7 imajı atın windowsun etkinleşmiş oldugunu kontrol edin ve tekrar xml oluşturun. w10 imajını tekrar atıp deneyin. 10 tane olduysa o 2 sine özel bir durum vardır. deneme yanılma ile çözebilirsiniz.vuralserkan44' Alıntı:Adem Hocam okuldaki Etkileşimli Tahtalara sizin paylaşımda bulunduğunuz imajları attık, Win10 yüklü şu durumda ve herşey stabil iki ET dışında. Dediğiniz üzere gatherosstate.exe dosyasını Win7 kurulu tahtalarda çalıştırıp Geniue Ticket dosyasını da sizin söylediğiniz kısma attık. 10 tane Etkileşimli Tahtada etkinleştirme işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşti yalnız 2 tahtada etkinleştirilmedi yazdı. Bu sorunu nasıl giderebiliriz.
aliriza61' Alıntı:usbmenu içersine ATI16 kod satırına ulaşmam gerek o kısmı çözemedim
yeni mi başlamış bu uygulama önceden böyle birşey yoktu. meb engeline takılmıyor idm ye izin veriyor diye burayı kullanmıştık biz.zul06' Alıntı:Adem hocam cloudmail.ru 4 gb den fazlasını indirmeye izin vermiyor bunu nasıl aşarız.
deepfreze vb yok bence gerekte yok. 6 aydır kullanıyoruz virüs sorunumuz yok, usb disk security iş görüyor.baris52' Alıntı:Merhaba Adem hocam, öncelikle emeğinize sağlık, bir kaç sorum olacaktı, deepreeze veye buna benzer program imaja dahilmi, bir de faz 1 lerde resimde görüldüğü gibi aktive etmeniz lazım demişsiniz, resimi göremedim ve anlayamadım, teşekkürler