E TAB5 AÇILMAMA SORUNU

Kodla Büyü

kargasa1982

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar, dün yeni tabletlerden dağıtım yaptım. Tabi ki bugün öğrenciler birer birer gelmeye başladı. Aktive edememe sorununa alıştık da. Bu yeni tabletlerde 2 tane bariz sorun var çok sayıda;

1) Tablet wi-fi ağlara bağlanmıyor. Genellikle telefondan internet paylaşımı yapıldığında bağlanıyor fakat normal modeme bir çok cihaz bağlanmıyor.
2) İnternete bağlanabilenlerde de güncelleme yüklemiş tablet kendisi, daha sonra yeniden başlatmış ve ondan sonrada tüm gece açık kalmasına rağmen, General Mobile yazısı dönüp duruyor. bir türlü ekran gelmiyor.

bu iki sorun için çözümü olan var mı acaba?

dönüp durma sorununu format atarak hallettik. Power tuşuna uzun süre basınca kapanmıyor, onun yerine power + ses açma + ses kısma ( 3 tuş ) aynı anda basılı tutunca kapanıyor ve etab 4 gibi format atılıyor. ama halen kablosuz ağa bağlantı sorununu çözemedik.

sabahtan beri 2 tableti aktif edebildim daha wifi ye hemen bağlanmıyor sifreyi yazdıktan sonra kapatıp açmak gerekiyor

kargasa1982' Alıntı:
dönüp durma sorununu format atarak hallettik. Power tuşuna uzun süre basınca kapanmıyor, onun yerine power + ses açma + ses kısma ( 3 tuş ) aynı anda basılı tutunca kapanıyor ve etab 4 gibi format atılıyor. ama halen kablosuz ağa bağlantı sorununu çözemedik.
Hocam kablosuz ağa bağlanınca wifi adının yanında yıldız beliriyor.. Kapatıp açınca bağlanıyor öyle bir sorunu var.. Kapatın açın sorun çözülecektir diye düşünüyorum..

Tablet @fatih ağına bağlanmıyor. Bağlı görünüyor ama internete bağlanamıyor. Bununla ilgili yapmamız gereken bir şeyler var mı?
Ayrıca faz 1 deki tahtalar üzerinde bulunan wifi antenlerinin çoğu kırık. Bunları nereden temin edebiliriz ?

lion26' Alıntı:
Tablet @fatih ağına bağlanmıyor. Bağlı görünüyor ama internete bağlanamıyor. Bununla ilgili yapmamız gereken bir şeyler var mı?
Ayrıca faz 1 deki tahtalar üzerinde bulunan wifi antenlerinin çoğu kırık. Bunları nereden temin edebiliriz ?
hocam fatih ağı ile ilgili neredeyse hergun bi çalışma bi düzenleme var oyuzden internet bir var bir yok.
faz1 tahtaların antenleri kırık evet ama lazım değil sorun yok yani. tahtalar kablolu bağlanıyor, kablosuz ap ye bağlanmak isteseniz bile o mesefeden çeker :D anten hiç bir türlü lazım değil yani. servisten isterseniz ücret talep eder.

BBNET
Geri