muratcolak55' Alıntı:ah heykeltraş bi izin verseydin umuma yaktın bizi :idea:
O soru yanlış hocam başka sitelerden araklama yapın diyor eğitek o zaman. Bunları intelciler mi hazırladı acaba. Levente sorsalar bi
muratcolak55' Alıntı:ah heykeltraş bi izin verseydin umuma yaktın bizi :idea:
evet kaldırıyor.tmancar' Alıntı:teteni' Alıntı:Arkadaşlar denedim hem B) attrib *.* -h hemde D) attrib -h /s şıkları dosyaların gizli özelliğini kaldırıyor. ne olacak şimdi?
Alt Klasörlerdeki gizli dosyaların da gizliliğini kaldırıyor mu?
:idea:kalender' Alıntı:ARAKADAŞLAR BİRDE BU İKİ SORU AYNI ( B KİTAPÇIĞI ) GERÇİ ŞIKLARI FARKLI AMA SİZCEDE BİR HATA YOKMU ???
134. Aşağıdakilerden hangisi üst düzey düşünmeye yönelik bir beceridir?
A) Uygulama B) Değer biçme
C) Örnek verme D) Resimlendirme
135. Aşağıdakilerden hangisi üst düzey düşünmeye yönelik bir beceridir?
A) Anlama B) Özetleme
C) Eşleştirme D) Sonuç çıkarma
mrtslk' Alıntı:-2tane 512mb olmasına rağmen nie 8xx sorusu...
evet burada ilk akla gelen hemen ekran kartının paylaşımlı olduğu ama bence bu soruda hata var çünkü işletim sisteminden kaynaklıda olabilir. örneğin şuanki makinemde 4gb ram var ekran kartı paylaşımsız tabiki ve kullanılan sistem tarafında 3.4küsür görünüo desteklemediği için... 128 düştüğü için demiş arkadaşlar ama burada direk rakam yoktu yanlış hatırlamıorsam 8xx die yazıyordu :S
fabilisim' Alıntı:100. Yerleşimi yapılmış bir binaya aşağıdaki ağ topolojilerinden hangisi uygulanırsa daha fazla kabloya ihtiyaç duyulur?
A) Yıldız (Star) Topolojisi
B) Halka (Ring) Topolojisi
C) Veriyolu (Bus) Topolojisi
D) Örgüsel (Mesh) Topoloji
örgütselde her katta bi switch olur ama yıldızda bütün kablolar bir kattan dağılır bence yıldızda daha fazla kablo gider.
miraz' Alıntı:C:\DENEME klasörü ve bunun alt klasörlerinin içindeki dosyaların özniteliklerinden “gizli” özelliği kaldırılmak istenmektedir. C:\DENEME klasörünün içinde çalışırken bu işlemi gerçekleştirmek için aşağıdaki komutlardan hangisi uygulanmalıdır?
A) attrib *.* -s
B) attrib *.* -h
C) attrib -s /s
D) attrib -h /s
Ben B şıkkını işaretlemiştim, doğru yanıt olarak D şıkkı verilmiş. Fakat soruda Dosyanın Sistem özellikleri ile ilgili hiçbir bilgi verilmemiş?