Ders adını elle yazdım güncelleme beklemedim. Aşağıdaki seçimle ders ataması oldu hocam teşekkürler.Şimdi ben sınıflar kısmına yeni iki sınıf tanımladım.Onlardan hangisinde oluyor?Bir dener misiniz.
Ders adını elle yazdım güncelleme beklemedim. Aşağıdaki seçimle ders ataması oldu hocam teşekkürler.Şimdi ben sınıflar kısmına yeni iki sınıf tanımladım.Onlardan hangisinde oluyor?Bir dener misiniz.
Kurgu: önce satır tıklanır,yanda gerekli düzenleme yapılır ve Güncelle butonu tıklanır.bu sefer oldu ama ilk dersi tanimlayinca ikinci satira ekliyor 1. satır bos kaliyor
secili satiri sil diyince 2. siradaki 1.siraya gelemezmi exceldeki gibi
forumda da payşalılan ify adlı programı (aslında program değil excel ve javascript, çok çok daha güvenli programa göre) kullanın hocam, az önce harici canlı derslerimi ekledim perşembe sabah için (önceden eklenemiyordu biliyorsunuz, salı-perşembe ortaokullarda öğleden sonra ekleniyordu) bir problem olmadı.yine patladi program aciliyor yaziyor dönüyor ama calismiyor
Program çalışıyor.yine patladi program aciliyor yaziyor dönüyor ama calismiyor
Program ücretli degildirBu program ücretli hale geldi sanırım değil mi ?
Bir sonraki hafta tarihleri güncellemek gerek.Tabi ki bi seferde.Tek tek değil...Ders programını kaydedip, canlı dersleri ekledik diyelim.
Bir sonraki hafta, tüm dersleri tek tek seçip tarihleri güncelleme yapmak gerekiyor mu?
Program ücretli degildir
Malesef,program tüm sınıfa dersi atıyor.Aktivasyon için mail işlemini gerçekleştirmem yetiyor o zaman. Peki sınıf içerisinden öğrenci seçebiliyor muyuz?
Eklenti hakkında bilgi verir misiniz hocam? Teşekkür ederim.chrome eklentisi buldum eba icin tskler size onla devam ederim artık