Hocam pilot uygulamada benim okulum var. Yarın saat 10.00 da ilk dersi yapacağız. Fakat şu anlık sadece bilgisayar üzerinden. Telefonlarla online eğitim yapılmıyor maalesef.
MEB çok amatörce davranıyor.Uzaktan eğitim merkezden yapılmalı.Daha tasarruflu olur.Soru cözüm saatlerini belli saatler de tüm öğretmenler yapar.hem çevrimdısı egitimde olmalı.udemy gibi tüm konuların hazır videosu olmalı.Herkes canlı bağlantı gercekleştirirse iyi olur herkesin ekipmanı yok ki nasıl olacak.kaliteli yayın olmaz cocukları sogutacaklar uzaktan eğitim den.Bu hafta pilot olarak uygulanacak arkadaşlar ... Muhtemelen gelecek hafta tüm Türkiye'de olacak
http://www.meb.gov.tr/ebada-canli-sinifla-egitim-basliyor/haber/20602/tr
Hocam pilot okul listesine nerden baktınız.Ayrica size okul müdürünün eba sayfasında modül acilmism Canlı ders olusturabildinizmHocam pilot uygulamada benim okulum var. Yarın saat 10.00 da ilk dersi yapacağız. Fakat şu anlık sadece bilgisayar üzerinden. Telefonlarla online eğitim yapılmıyor maalesef.
bilgilendirme için teşekkürler hocam, gelişmelerden bizi haberdar edin lütfenHocam pilot uygulamada benim okulum var. Yarın saat 10.00 da ilk dersi yapacağız. Fakat şu anlık sadece bilgisayar üzerinden. Telefonlarla online eğitim yapılmıyor maalesef.