Genel bir durum güncellemesi yapmak istedim, il koordinatörlüğünü arayıp durumu bildirdim. İdarecimin 'idareci' olsa aklı selim kararlar vereceğini, haftasonu hiçbir koşulda okulda olmayacağımı, gerekirse istifa edeceğimi bilgisayarlarla da kendisinin ilgileneceğini söylememi istedi. Bakanlığın açık bir yazısı olmadığı için idareci insiyatifinde olduğunu da belirtti. Ben de kendisine çalışma saatlerimin hafta içi olduğunu söyledim. Bana cevabı ama istesem akşama kadar seni burda tutarım. Esnek çalışma koşullarından ve ısrarla idareci olmadığımdan bahsettim ama anladığından emin değilim. Öğrenci olmadan okulda ne yapacağımı sorduğumda ise (sınıftaki tüm bilgisayarlarım çalışır durumda) aldığım cevap kitap falan okursun oldu. Yaptığı işin mantıksız olduğunu defalarca söyledim, söylediklerimin de arkasındayım. Okula benden başka gelen öğretmen yok. İlk defa böyle bir müdürle karşılaşıyorum, doğuda da batıda da çalıştım. Konuşurken telefonuyla ilgilenen, doğru düzgün cevap bile vermeyen saygısız, aynı zamanda ortaokulla hiç alakası olmayan (anaokulu) branşları müdür yaparlarsa sadece benim değil, hepimizin başı çok ağrır. Allah hepimizi aklı selim, mantıklı insanlarla karşılaştırsın