Eba kurs(ders) seçimi süresi uzasa iyi olacak

Kodla Büyü
Daire başkanının mesajına göre çarşamba günü kurs merkezi ve öğretmen girişleri için açılacağını söylüyor.

E-kurs başvuru süreleri uzatılmıştır!

1. Kurs merkezi ve öğretmen kurs talepleri 28 Eylül 2016 Çarşamba günü mesai saati sonuna,
2. Öğrenci kurs talepleri 29 Eylül 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Öğrenci mağduriyetlerinin giderilmesi için sehven yapılan ve yapılamayan tüm işlemlerin bu süreler içinde ivedilikle bitirilmesi önemlidir. Ek süre verilmeyecektir.
Arkadaşlar. Ö n e m l i.
İlçe milli eğitim müdürünün mesajı

ierkara' Alıntı:
E-kurs başvuru süreleri uzatılmıştır!

1. Kurs merkezi ve öğretmen kurs talepleri 28 Eylül 2016 Çarşamba günü mesai saati sonuna,
2. Öğrenci kurs talepleri 29 Eylül 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Öğrenci mağduriyetlerinin giderilmesi için sehven yapılan ve yapılamayan tüm işlemlerin bu süreler içinde ivedilikle bitirilmesi önemlidir. Ek süre verilmeyecektir.
Arkadaşlar. Ö n e m l i.
İlçe milli eğitim müdürünün mesajı
Hocam bu çok iyi geldi. Valla ne sisteme giriliyor ne başka bir şey yapılıyor.

ahhh ahhhhhh sayın hocam. acaba ne zaman biz bu işleri sıkıntısız ve sorunsuz halledebilecez çok merak ediyorum. öğrencilerin bazılarına şifre verilemiyor. sisteme girilemiyor. sonra kurs kayıtlarında yardımcı olun deniliyor. bizede birisi yardımcı olsada işler düzgün yürüse. ne zaman gelir benim emeklilik 30 yaşımda bunu merak etmeye başladım ben maalesef.....

Geri