Felsefecim
Aktif Üye
ebaya giriş yapıyoruz.sağ üstte profile tıkladığınızda görürsünüz.nerden bakıyoruz ki
ebaya giriş yapıyoruz.sağ üstte profile tıkladığınızda görürsünüz.nerden bakıyoruz ki
İlk hedef ek ders diyerek bir günün 24 saati elde telefon eba acık olur surekli test yollanır.Bir gün birisi bu puanlar TL olarak ek ders gibi yüklenecek derse tüm öğretmenler talan eder ebayı
Maaş katsayısı ile çarpılıp, sistemdeki iban numaralarımıza yatıralacakmış...puanlar ne işe yarıyor? bonus paraya çevrilecek mi
Performans değerlendirme çalışmalarının bir basamağı olarak şimdiden planlanmış bile olabilr.Maaş katsayısı ile çarpılıp, sistemdeki iban numaralarımıza yatıralacakmış...
Şaka bir yana Ileride bir işe yaraması planlanma ihtimali söz konusu olabilir düşüncesi olabilir..
Öğretmenler YouTuber, pardon "içerik üreticisi" olurBir gün birisi bu puanlar TL olarak ek ders gibi yüklenecek derse tüm öğretmenler talan eder ebayı
Aynen aslında eba güzel bir sistem ben de seviyorum hatta bu yaz tüm içeriğimi eba ya aktarmayı düşünüyorum.Arkadaşlar bence bakanlık yanlış yapıyor. "Ben eba yaptım, siz kullanın..." iyi de içerik yok, yada öğretmenin haberi yok. Gelip bana (btr) eba kullanılsın diyorlar, ben niye söylüyorsunuz?
Benim derste içerik yok, diğer öğretmenlerinde yöneticisi değilim, hayatında hiç eba'ya girmemiş öğretmene doğrudan deseniz yada niye kullanmıyorsun diye sorsanıza..
Bakıyorum bazı illerde anaokulları il birincisi, bizdeki öğretmenlere soruyorum niye kullanmıyorsunuz diye, içerik yok diyorlar, ya bizimkiler yalancı ya o okullarda sırf il birincisi olmak için gece gündüz bilgisayarı açık bırakıyorlar.. herşeyi bırakın, elektriğe yazık. Bu arada il milli eğitimler ilin puanı yükseldiği için mutlular, en azından ben böyle algılıyorum.
Herkes amirine EBA'dan muhteşem birşeymiş gibi bahsediyor, madem muhteşem niye bazı öğretmenler beğenmiyor, girmiyor veya içerik yok diyorlar....
Amaç reklam ve hava başka birşey değil.
Bence eba iyi bir sistem, benim dersin içeriği yok. Ona rağmen okul birincisiyim... saçmalık?
Bakanlıktakiler sanırım istatistik bölümüne hayatında hiç eba'ya girmemiş öğretmenler, branş branş hiç girmeyenler vs eklemeleri lazım.
....
..
Yaz yaz bitmez... Bu kadar gelişime açık güzel bir sistem ancak bu kadar kötü kullanılabilir.
Puanım :500+
Öğretmenler YouTuber, pardon "içerik üreticisi" olur
Arkadaşlar bence bakanlık yanlış yapıyor. "Ben eba yaptım, siz kullanın..." iyi de içerik yok, yada öğretmenin haberi yok. Gelip bana (btr) eba kullanılsın diyorlar, bana niye söylüyorsunuz?
Benim derste içerik yok, diğer öğretmenlerinde yöneticisi değilim, hayatında hiç eba'ya girmemiş öğretmene doğrudan deseniz yada niye kullanmıyorsun diye sorsanıza..
Bakıyorum bazı illerde anaokulları il birincisi, bizdeki öğretmenlere soruyorum niye kullanmıyorsunuz diye, içerik yok diyorlar, ya bizimkiler yalancı ya o okullarda sırf il birincisi olmak için gece gündüz bilgisayarı açık bırakıyorlar.. herşeyi bırakın, elektriğe yazık. Bu arada il milli eğitimler ilin puanı yükseldiği için mutlular, en azından ben böyle algılıyorum.
Herkes amirine EBA'dan muhteşem birşeymiş gibi bahsediyor, madem muhteşem niye bazı öğretmenler beğenmiyor, girmiyor veya içerik yok diyorlar....
Amaç reklam ve hava başka birşey değil.
Bence eba iyi bir sistem, benim dersin içeriği yok. Ona rağmen okul birincisiyim... saçmalık?
Bakanlıktakiler sanırım istatistik bölümüne hayatında hiç eba'ya girmemiş öğretmenler, branş branş hiç girmeyenler vs eklemeleri lazım.
....
..
Yaz yaz bitmez... Bu kadar gelişime açık güzel bir sistem ancak bu kadar kötü kullanılabilir.
Puanım :500+